Apartamente într-un complex sofisticat în pădurea din Istanbul Gokturk

Göktürk Merkez
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 74 m² • referință: IST-01429-33299
2.856.710 RON
Apartamente situate central într-un complex lângă Parcul Național Gokturk, Eyup Sultan

Apartamentele din Gokturk sunt situate în cartierul Eyup Sultan, în partea europeană a orașului Istanbul. Cu o scurtă plimbare de Aeroportul din Istanbul, zone sociale bogate, trasee de mers pe jos și natură, Gokturk este unul dintre cele mai frumoase spații de locuit din Istanbul. Zona oferă opțiuni de acces ușor în orice parte a orașului datorită sistemului avansat de transport.

Apartamente de vânzare în Istanbul Eyup Sultan sunt 200 mt la stația de autobuz, 600 mt la Parcul Național, 1 km la centrul comercial, 1,5 km la linia de metrou Çayritepe - Istanbul New Airport, 3,5 km la clubul de golf, 4,5 km la universitate și 17 km la Aeroportul din Istanbul.

Apartamentele duplex 2+1, 3+1, 4+1 de vânzare sunt situate într-un complex de 2 blocuri cu 5 etaje pe o suprafață totală de 3250 m². Complexul are lifturi, parcare interioară, piscină în aer liber, sală de gimnastică și loc de joacă.

Apartamentele sunt dotate cu usi de exterior din otel, sisteme de interfonie vizuala, geam termopan PVC si sisteme de balcoane, cabine de dus, proiectoare, sisteme TV satelit, infrastructura internet, huse blindate si ceramice, dulapuri baie si bucatarie, izolare fonica si termica.


IST-01429

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi74 m²
Total123 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Internet
Parcare

Göktürk Merkez

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024