Apartamente cu facilități bogate la fața locului în Condo Canyon Project Antalya

Güzeloba
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 52 m² • referință: AYT-03392-25977
1.169.135 RON
Apartamente nou construite în Condo Canyon Proiect cu facilități sociale bogate La câțiva pași de plaja Lara

Apartamentele sunt situate în Antalya Kundu, renumit pentru plajele sale de nisip. Kundu este o destinație populară de vacanță și un spațiu ideal de locuit vizitat de mii de turiști în fiecare an. Datorită coastei sale lungi de nisip, Condo își mărește valoarea de la an la an și promite un stil de viață confortabil, de înaltă calitate și vesel.

Apartamentele de vânzare în acest proiect prestigios se află la câțiva pași de stații de autobuz, școli private, piețe, restaurante și alte facilități sociale și zilnice. Apartamentele Aksu Antalya de vânzare sunt la 900 m de plaja Lara, la 5 km de Spitalul Anadolu, la 7 km de cascadele Düden, la 9 km de centrul comercial Terra City, la 10 km de Aeroportul Antalya și la 15 km de centrul orașului Antalya.

Apartamentele de vânzare cu construcții de înaltă calitate sunt situate în prestigiosul proiect Condo Canyon. Proiectul de lux oferă parcare interioară, centru de fitness, saună, piscină în aer liber de 600 m², piscină exterioară pentru copii, sistem de camere de supraveghere, locuri de joacă, generatoare, câmpuri verzi și sistem central de purificare.

Proiectul oferă un stil de viață de înaltă calitate și prestigios pentru rezidenți. Apartamentele de vânzare sunt dotate cu uși exterioare din oțel, lămpi spot și LED, sisteme de ferestre din PVC, hote laminate în camere, rafturi pentru coridoare, uși vopsite, mobilier de bucătărie, mese de sufragerie, seturi încorporate, aer condiționat în camere, sisteme de videointerfon, sistem TV central și acces la internet.


AYT-03392

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi52 m²
Total62 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Intercom
Internet
Parcare

Güzeloba

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2024