Vile cu piscină lângă Plaja Ilidıca din Cesme, İzmir

Alaçatı
Casă • 4 cameră(e) • 3 pat. • 3 baie. • 147 m² • 1st etaj • referință: ADB-00007-34147
5.100.057 RON
Vile cu piscină și vedere la mare în Izmir Cesme

Vilele elegante sunt situate în cartierul Ilıca, situat în cartierul Cesme din Izmir, unde activitățile turistice abundă. Elijah este un loc cunoscut pentru plaja sa de renume mondial și condițiile de viață deosebite pe care le oferă oamenilor care locuiesc în zonă. Elijah Beach este o plajă renumită pentru nisipul său moale și apele turcoaz și există resurse de apă termală care nu pot fi văzute nicăieri altundeva în lume. Regiunea Ilidıca este considerată o zonă naturală de sănătate datorită apropierii sale de resursele de apă termală și zonele forestiere.

Vile de vânzare în İzmir Cesme Ilica se află la un km de plajă și supermarket, la 2 km de bazarul și spitalul Alaçatı, la 5 km de portul și centrul de surf Alaçatı, la 7 km de Cesme și la 80 km de Aeroportul Adnan Menderes.

Proiectul de vile cu vedere la mare, care este construit pe o suprafață de teren de 10.300 m², include 41 de vile semi-detașate, cu diferite tipuri de camere și grădini. Complexul are camere de supraveghere și securitate non-stop, șapte zile pe săptămână, o piscină comună și un club social.

În vile, acestea sunt oferite spre vânzare cu caracteristici diferite în funcție de numărul de dormitoare și băi. În plus față de dormitoarele din vile, acestea au caracteristici precum o cameră de zi, cabină de duș, opțiuni de bucătărie deschise și separate, terase și balcoane, parcare interioară, depozit, cameră tehnică, sisteme de ferestre din PVC, uși din oțel, piscină și grădină.


ADB-00007

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi3
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi147 m²
Total220 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Parcare

Alaçatı

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2023