Apartament cu vedere la oraș și Bosfor în Beykoz

Acarlar Mahallesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 110 m² • referință: IST-01314-29966
1.894.528 RON
Bosfor și vedere la oraș proprietăți de vânzare în Istanbul Beykoz

Proprietatea este situată în cartierul Beykoz, în partea anatoliană a orașului Istanbul. Beykoz este cunoscut ca o zonă foarte liniștită și liniștită, unde locația sa se împletește cu natura și spațiile verzi largi. Regiunea oferă acces ușor între partea anatoliană și cea europeană, datorită drumurilor principale dezvoltate și punctelor de legătură cu autostrăzile.

Proprietățile de vânzare din Istanbul sunt la 750 m de stația de autobuz, la 1 km de farmacie, la 1,3 km de piață, la 2,6 km de calea de mers pe jos de coastă, la 2,7 km de pădurea Polis Hatıra Ormanı, la 3,3 km de Spitalul Medipol, la 3,6 km de podul Fatih Sultan Mehmet, la 23,7 km de tunelul Eurasia și la 44,2 km de Aeroportul Sabiha Gokcen.

Proiectul este situat pe o suprafață de teren de 4.546 m² și constă dintr-o piscină interioară pentru înot în toate anotimpurile, o sală de gimnastică, o zonă de parcare, un lift, vestiare separate pentru bărbați și femei, o sală de jocuri multifuncțională, apă caldă 24 de ore, o saună, o cameră de aburi, un generator, serviciu de securitate non-stop, șapte zile pe săptămână și camere de supraveghere.

Proprietatea are un balcon, electrocasnice încorporate, bucătărie deschisă, cabină de duș, baie proprie, dressing, sistem smart home, cămară, sistem de răcire multi-split în camere de zi și dormitor matrimonial, căldură și economie de aer condiționat clasa A.


IST-01314

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi110 m²
Total140 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Garaj
Sauna

Acarlar Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2020