Apartamente elegante cu vedere la mare în Besiktas, Istanbul

Abbasağa Mahallesi
Apartament • 5 cameră(e) • 4 pat. • 3 baie. • 185 m² • referință: IST-01059-32508
6.924.000 RON
Apartamente cu vedere la mare aproape de plajă în Besiktas, Istanbul

Proiectul se distinge prin locația sa. Proiectul cuprinzător este situat în cartierul Besiktas din Istanbul. Deși Besiktas este situat pe partea europeană a Istanbulului, se distinge prin linia de coastă, cafenelele și restaurantele cu vedere la Bosfor. De asemenea, în zona Besiktas se află Podul Martirilor 15 iulie, care leagă părțile asiatice și europene ale Istanbulului.

Proprietate de vânzare în Besiktas, Istanbul; este situat la câțiva pași de nevoile zilnice și chiar în fața stațiilor de transport public. În plus față de apartamente, 100 m la Parcul Abbas Agha, 250 m la Universitatea Tehnică Yildiz, 300 m la Piața Besiktas, 400 m la Hotelul Conrad, 500 m la Spitalul de Stat Ħifçi, 650 m la plajă, 1 km la Parcul Yıldız, Zorlu 1,4 km până la centru, 1,6 km până la Palatul Dolmabahce, 2,1 km până la Ortakoy, 3 km până la 15 iulie Podul Martirilor și 42 km până la aeroport Istanbul.

Un proiect rezidențial de lux în Besiktas Istanbul, situat pe o suprafață de teren de 17.650 de metri pătrați. Proiectul constă într-un total de 293 de apartamente în 10 blocuri cu 6 etaje. În cadrul proiectului, are caracteristici precum piscine exterioare și interioare, baie turcească, saună, spa, sală de gimnastică, bar de vitamine, căi de mers pe jos, camelii, piscină pentru copii, locuri de joacă pentru copii, parcare interioară, serviciu de securitate non-stop, șapte zile pe săptămână și camere de supraveghere.

Apartamentele au bucătării planificate separat, balcoane și opțiuni de baie privată. Apartamentele sunt dotate cu multe caracteristici, cum ar fi ușile din oțel, sistemele inteligente pentru casă, seturile de bucătărie, acoperișurile din lemn și ceramică, cabinele de duș, ferestrele din PVC cu geam termopan și ușile de balcon.


IST-01059

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi3
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi185 m²
Total236 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare
Sauna

Abbasağa Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2025