Apartamente cu venituri mari din chirii în Antalya Altıntaș

Altıntaş
Apartament • 6 cameră(e) • 5 pat. • 2 baie. • 230 m² • referință: AYT-03960-34739
5.223.347 RON
Apartamente spațioase și de elită, cu baie privată în Aksu Altıntaș

Apartamentele cu design elegant sunt situate în Aksu Altıntaș, noua zonă de living prestigioasă din Antalya, Turcia. Altıntaș este acum una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale din Turcia datorită proiectelor rezidențiale, facilităților bogate și distanței scurte până la aeroport.

Apartamente de vânzare în Antalya Aksu se află la 6 km de plaja Lara, la 6,2 km de Aeroportul Antalya, la 8 km de centrul comercial Terra City, la 9,1 km de Spitalul Medical Park, la 17 km de orașul vechi și la 19,5 km de parcul de distracții Land of Legends.

Complexul rezidențial cuprinde 152 de apartamente, 101 unități rezidențiale și 1568 de camere de hotel pe o suprafață totală de 3.961 de metri pătrați.

Proiectul elegant este îmbogățit cu piscine interioare și exterioare, lobby, locuri de joacă, parc acvatic, servicii administrative, sală de gimnastică, saună, baie turcească, centru spa, săli de conferințe, restaurant, generatoare, coafor, servicii de securitate și camere de supraveghere.

Apartamentele cu bucătării separate sunt dotate cu seturi încorporate, sisteme de încălzire prin pardoseală, rafturi pentru haine, aparate de aer condiționat și cabine de duș. Proiectul oferă opțiunea de plată ușoară în rate.


AYT-03960

Spații

Camere6
Dormitoare5
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi230 m²
Total299 m²
Aer condiționat
Balcon
Lift
Piscină
Saună

Altıntaş

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2025