Apartamente cu vederi panoramice uimitoare în Malaga, Spania

Centro
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 60 m² • referință: AGP-00637-19658
1.871.089 RON
Apartamente cu vedere panoramică situate în Malaga, Spania

Apartamente cu vederi panoramice uimitoare sunt situate în Malaga, un oraș frumos situat pe coasta de sud a Spaniei, în regiunea Andaluzia. Málaga are plaje uimitoare, parcuri și muzee. Este bogat în cultură, făcându-l o destinație excepțională pentru viața sau vacanțele orașului. Apartamentele de vânzare din Malaga sunt aproape de toate facilitățile zilnice, supermarketuri, bănci și facilități sportive.

Complexul este situat în inima orașului Malaga, la 14 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Málaga și la 40 de minute de mers cu mașina de vibrantul oraș Marbella. Orașul Málaga este, de asemenea, strâns legat de orașele învecinate printr-un transport local bine dezvoltat: trenuri și autobuze. Complexul de apartamente este foarte aproape de centrul orașului, de orașul vechi din Málaga și la o plimbare de 30 de minute de promenada lungă de pe plajă, cu plaje magnifice.

Clădirea este una dintre cele mai înalte clădiri din Andaluzia și se bucură de vederi uimitoare la mare, munte și oraș. Zonele comune au o spălătorie, un cinematograf, un spațiu de co-working, o sală de gimnastică și o piscină privată pe acoperiș. De asemenea, există loc de parcare și un depozit.

Apartamentele cu stiluri moderne și inovatoare au o mulțime de vederi luminoase și incomparabile. Apartamentele au bucătărie complet utilată, sistem smart home, aer condiționat, dressing și terasă. Profitați de ocazie pentru a rămâne într-una dintre cele mai înalte clădiri din Andaluzia și ridicați-vă experiența de viață la noi înălțimi.


AGP-00637

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi60 m²
Total60 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Terasă

Málaga

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2024
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date