Apartamente cu multe facilități complexe în Belek, Antalya

Belek
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 45 m² • referință: AYT-03743-31353
970.279 RON
Apartamente de investiții aproape de plajă, terenuri de golf și multe facilități sociale în Belek

Apartamentele de vânzare sunt situate în Belek, centrul de atracție din Antalya, cu terenuri de golf și hoteluri de renume mondial. Belek este un centru turistic unde hotelurile de golf de lux sunt deschise douăsprezece luni pe an și oferă oportunități de investiții.

Apartamentele de vânzare în Belek, Antalya se află la câțiva pași de restaurante, piețe și alte facilități sociale. Aeroportul Antalya, centrul orașului Antalya se află la 33 km, la 7,5 km de Tărâmul Legendelor, la 2 km de cele mai apropiate terenuri de golf și la 1,6 km de plaja publică Belek.

Este un complex construit pe o suprafață de teren de 4708 m². Se compune din 5 blocuri și 60 de apartamente în total. În complexul construit cu materiale de înaltă calitate. Există peisaje private, o piscină comună, zone sociale în cadrul site-ului, o sală de gimnastică, saună, camere video și un sistem de alarmă.

În apartamentele cu un dormitor există o cameră de zi, o bucătărie în plan deschis, un dormitor, o baie și o toaletă. Apartamente cu două dormitoare; există o cameră de zi, o bucătărie în plan deschis, două dormitoare, două băi și două toalete. În funcție de tipul de apartament, există, de asemenea, o spălătorie și un dressing.

În apartamentele de vânzare, ceramica QUA 60x120, produsele albe Bosch, aparatele de aer condiționat Mitsubishi sau Gree, ușile bucătăriei și LAKE, podelele din lemn, bateriile din seria specială Vitra, tâmplăria PVC Rehau, prizele Viko, întrerupătoarele și încălzitorul Siemens, Kale Kilit au fost utilizate pentru ușa din oțel Tepe Safe, vopseaua marca Jotun, vopseaua mecanică din marmură la exterior și cabinele de duș Delta.

Apartamentele cu multe facilități sociale promit o viață confortabilă și liniștită.


AYT-03743

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi45 m²
Total50 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă

Belek

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024