Proprietăți de investiții mobilate în Bursa Nilufer

Dumlupınar
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 47 m² • 1st etaj • referință: YEI-00288-35086
357.768 RON
407.855 RON-50.087
Proprietăți de investiții cu două dormitoare în Bursa Nilufer

Real estate este situat în cartierul Gorkel în Nilufer, Bursa. Gorokleh este o zonă rezidențială plină de viață, cu o populație predominant tânără. Apropierea sa de Universitatea Uludağ, împreună cu mall-urile, restaurantele și cafenelele pe care le găzduiește, îl face un cartier cu un stil de viață activ.

Imobiliare în Bursa Nilufer este situat într-un proiect situat aproape de facilități precum transportul public, piețe, magazine, moschei și farmacii unde nevoile zilnice pot fi satisfăcute. Proprietățile se află, de asemenea, la 4 km de Universitatea Uludag, la 13 km de Spitalul Orășenesc Bursa, la 28 km de portul maritim de autobuze Mudanya și la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul.

Proiectul este construit pe două blocuri și există o zonă comercială la parter. Proiectul are parcări interioare și exterioare și securitate non-stop, șapte zile pe săptămână. Proprietățile sunt două dormitoare și au încălzire prin pardoseală și balcoane. Bucătării de tipuri deschise sau separate. Prețul proprietății include toate mobilierul, aparatele electrice, TV, ceainicul comun, perdelele și iluminatul. Proprietatea oferă venituri potențial ridicate din chirii datorită locației și mobilierului.


YEI-00288

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi47 m²
Total80 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Mobilat

Dumlupınar

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024