Vile cu 4 dormitoare și piscină privată cu vedere la mare în Kash Kalkan

Kalkan
Casă • 5 cameră(e) • 4 pat. • 4 baie. • 210 m² • 1st etaj • referință: AYT-04048-34374
5.471.983 RON

Vile cu 4 dormitoare și vedere la mare în Kash Kalkan

Kalkan, Kaș este orașul care se învecinează cu destinațiile de vacanță de renume mondial Antalya și Muğla. Cu plaje celebre, frumusețe naturală, păduri de pin, 300 de zile însorite și un climat mediteranean subtropical, Kalkan este un loc ideal pentru a trăi și o destinație de vacanță. Orașul oferă un mediu natural cu o atmosferă calmă și liniștită.

Vilele detașate cu 4 dormitoare se află la 4 km de centrul orașului Kalkan, la 5 km de mare și plajă, la 9 km de plaja Kaputas, la 14 km de plaja Patara și orașul vechi Patara și la 124 km de Aeroportul Dalaman.

Vile cu vedere la mare de vânzare în Kaș, Kalkan sunt situate pe un teren de 500 m². Vilele au grădini amenajate. Terenul de 400 m² are o piscină infinită. Vilele au bucătării în plan deschis și spații ample de living. Toate cele patru dormitoare ale vilei au baie privată.

Vilele oferă vedere la mare și la insulă din fiecare cameră și din grădini. Vilele de vânzare sunt ideale pentru un stil de viață de înaltă calitate. Dacă se dorește, proiectul oferă și opțiunea de a garanta veniturile din chirii.


AYT-04048

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi4
Balcoane3

Suprafețe

Cameră de zi210 m²
Total290 m²
Aer condiționat
Balcon
Mobilat
Piscină
Terasă

Kalkan

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2023