Proprietăți într-un proiect concept de oraș mare din Yalova

Yalova
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 110 m² • al 3-lea etaj • referință: YVX-00125-34480
957.798 RON
Proprietăți într-un proiect extins al orașului în Yalova Center

Yalova este un oraș liniștit, cu o mare limpede și o natură frumoasă pe malul Mării Marmara. Orașul este preferat pentru așezări și vacanțe datorită apropierii sale de marile orașe și a 4 sezoane turistice.

Proprietăți de vânzare în Yalova sunt într-un proiect cuprinzător al orașului, cu toate nevoile zilnice. Proiectul se află la 6,5 km de Yalova Center și Ferry Pier, la 27 km de Podul Osmangazi și la 59 km de Aeroportul Sabiha Gokcen.

Proiectul unic este format din 2291 de departamente independente. Secțiunile independente includ 2.133 de reședințe, 158 de magazine și o piață stradală. Proiectul concept al orașului este similar cu strada Istiklal cu tramvaiul său nostalgic. Tramvaiul nostalgic înconjoară întregul proiect, facilitând accesul în fiecare punct.

Proiectul concept al orașului are, de asemenea, o piață de cartier, piscină în aer liber, terenuri de fotbal, baschet și tenis, pistă de mers pe jos și jogging, locuri de joacă pentru copii, săli de birouri și întâlniri, sală de invitații și banchet, zonă de parcare interioară și exterioară, sală de cinema, camere de supraveghere 24/7 și camere de supraveghere. Proiectul include, de asemenea, zone comerciale, cum ar fi magazine, restaurante și cafenele.

Clădirile din proiect au fost ridicate în stil arhitectural orizontal. Proprietățile au izolație fonică și termică, balcoane și un sistem central de încălzire prin pardoseală cu un contor comun.


YVX-00125

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi110 m²
Total151 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Facilități extras de IA.
Parcare

Yalova

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere câmp
Vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2027