Imobiliare elegante într-un proiect la scară largă în Alanya Oba

Oba, Antalya
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 177 m² • referință: AYT-02828-19439
1.773.420 RON
Proprietate elegantă aproape de mare în Alanya Oba

Imobiliare elegante în Oba, Alanya. Alanya este una dintre destinațiile preferate de vacanță din Marea Mediterană și este, de asemenea, o alegere ideală pentru investiții. Regiunea se caracterizează prin climatul său blând aproape pe tot parcursul anului, natura sa verde, marea sa limpede, plajele sale celebre și frumusețea sa istorică și naturală. Oba, unde proprietățile elegante sunt situate într-o regiune în curs de dezvoltare, au fost alese în mod repetat de investitorii imobiliari în ultimii ani.

Imobiliare de vânzare în Alanya este de 200 m la Oba Chay, 600 mt la plajă și spital, 2 km la centrul districtului Alanya, 35 km la Aeroportul Gazipașa-Alanya, și 120 km la Aeroportul Antalya.

Proprietatea este situată într-un proiect cu vedere la oraș și natură și oferă facilități privilegiate construite pe un teren de 992 de metri pătrați. Facilitățile includ piscină în aer liber, parcări interioare și în aer liber, saună, baie turcească, zonă de pergolă și zone de plajă. În plus, proiectul conține echipamente precum un sistem central de satelit, generatoare și instalații de apă.

Proprietățile elegante vor fi livrate cu podele, dulapuri de baie și bucătărie, suprafețe de baie și bucătărie, ferestre, balustrade de balcon, uși exterioare și interioare, dulapuri de duș pentru baie și vopsele de perete.


AYT-02828

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi177 m²
Total194 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Parcare

Oba, Antalya

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2023