Imobil nou într-un proiect distinctiv în Nilufer Bursa

Odunluk
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 58 m² • al 2-lea etaj • referință: YEI-00129-33559
769.989 RON
Gata să mute proprietatea într-un proiect cu facilități în Odonluk, Nilufer

Proprietatea este situată în cartierul Odonluk din Nilufer, Bursa. Odonluk este situat în apropiere de Parcul Mihraplı, care conține toate atracțiile orașului. Zona găzduiește multe facilități, cum ar fi mall-uri, spitale, restaurante, cafenele, instituții de învățământ și centre comerciale.

Noile proprietăți sunt situate la intersecția străzilor principale și la un minut sau două de mers pe jos de centrul comercial, spital, stația de metrou, parc și hotelul de lux. Proprietatea imobiliară din Bursa se află la 9 km de Marele Bazar istoric și Marea Moschee, la 10 km de Universitatea Uludag și la 125 km de Aeroportul Sabiha Gokcen.

Proiectul, care a fost construit pe o suprafață de 42 de dunami, constă din două clădiri înalte și o secțiune cu facilități. Curtea interioară de 5,5 duni și peisajul frumos al proiectului oferă o viață liniștită. Proiectul include o piscină în aer liber, parcare interioară, teren de baschet, loc de joacă pentru copii, centru de fitness, stație de încărcare a vehiculelor electrice, non-stop, șapte zile pe săptămână și facilități sociale bine echipate.

Proprietăți spațioase, cu vedere panoramică la oraș și la munte. Unele tipuri de proprietăți au terasă și grădini. Proprietățile au aparate de bucătărie din trei piese, aer condiționat, baie privată, balcon și sistem de încălzire centrală cu un contor de căldură comun.


YEI-00129

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi58 m²
Total67 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Încărcarea vehiculelor electrice
Parcare

Odunluk

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la munți
Panoramică vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2015