Vile detașate cu vedere la terenul de golf din Estepona

Bahía Dorada
Casă • 5 cameră(e) • 4 pat. • 3 baie. • 372 m² • referință: AGP-00860-34910
7.222.727 RON
Vile detașate cu piscină și grădină lângă terenul de golf din Estepona

Vilele din Estepona sunt situate pe coasta spaniolă a Costa del Sol. Estepona este un oraș mediteranean magnific, care oferă un spațiu de locuit plăcut și plin de viață, cu porturile sale de agrement, terenuri de golf de clasă mondială și plaje. Datorită sectorului său imobiliar bine dezvoltat, Estepona oferă spații de locuit luxoase și liniștite, care combină frumusețea naturală cu facilitățile moderne.

Vile de vânzare în Estepona, Spania sunt situate la mai puțin de 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului. Proiectul este situat aproape de multe facilități, cum ar fi școli internaționale, spitale, centre de divertisment și facilități sportive. Vilele se află, de asemenea, la 3 km de plajă, la 27 km de faimosul Puerto Banus din Marbella și la 85 km de Aeroportul Internațional Málaga.

Noul proiect include 17 vile detașate. În zona de grădină a vilelor există o piscină privată cu încălzire, sistem de purificare, duș și grădină amenajată decorată cu vegetație mediteraneană. Vilele oferă vedere la terenul de golf, la oraș și la Marea Mediterană.

Vile noi orientate spre sudvest. Este bogat într-un set de bucătărie, o bucătărie separată, un șemineu în camera de zi, o zonă de parcare pentru două mașini, tavane înalte la parter, zonă de plajă și subsol. Vilele au, de asemenea, încălzire prin pardoseală și o stație de încărcare pentru vehicule electrice. Vilele sunt de vânzare cu o saună opțională, o sală de cinema și o terasă la soare.


AGP-00860

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi3
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi372 m²
Total474 m²
Aer condiționat
Balcon
Piscină
Facilități extras de IA.
Garaj
Grădină
Încărcarea vehiculelor electrice
Saună
Terasă

Bahía Dorada

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Panoramică vedere la oraș
TipCasă
Anul construirii2025
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date