Proprietăți lângă facilități sociale și terenuri de golf în Belek

Belek
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 42 m² • referință: AYT-04077-34700
920.385 RON
Proprietate într-un complex cu piscină aproape de terenuri de golf și facilități sociale în Belek Antalya

Real estate este situat în Belek, faimosul centru de golf din Antalya. Belek este cea mai bună alegere pentru mulți jucători de golf de renume mondial. Există un număr mare de hoteluri de golf care funcționează timp de 12 luni pe an. Belek este din ce în ce mai popular și oferă potențial investițional profitabil.

Complexul rezidential se bucura de o locatie privilegiata. Proprietățile de vânzare din Belek sunt la 1,2 km de centrul orașului Belek, la 2,5 km de plaja publică Belek, la 3 km de terenurile de golf, la 7 km de parcul de distracții The Land of Legends, la 33 km de Aeroportul Antalya și la 38 km de centrul orașului Antalya.

Complexul include 3 blocuri formate din 3 etaje și 16 proprietăți pe o suprafață de 1.341 metri pătrați. Complexul dispune de 8 apartamente duplex de vânzare constând dintr-un dormitor și 6 apartamente cu două dormitoare. Proprietăți cu un dormitor cu fațade de grădină, cu o zonă de grădină privată de 25 de metri pătrați. Complexul este construit cu materiale de înaltă calitate și arhitectură modernă. Oferă o piscină mare, o piscină pentru copii, o grădină comună, un snack bar și un centru de fitness.

Pentru un spațiu de locuit mai confortabil, proprietățile sunt echipate cu o ușă exterioară din oțel, uși interioare vopsite, iluminat LED și spot, ferestre din PVC, jaluzele motorizate, suport pentru haine pe hol, dulap încorporat, unitate TV, sistem de interfon, set de bucătărie încorporat, TV prin satelit și acces la internet.

Apartamentele din cadrul complexului cu o piscină și o locație excelentă oferă un mare potențial de investiții proprietarilor lor.


AYT-04077

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi42 m²
Total50 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness

Belek

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024