Apartamente în complex cu cascadă artificială în Kocaeli

Fatih
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 2 baie. • 66 m² • referință: KCO-00017-33571
1.033.984 RON
Apartamente cu detalii de design peisagistic în centrul orașului în Kocaeli Pașıskili

Apartamentele sunt situate în Kocaeli, Pașıskeli. Zona oferă facilități bogate atât în ceea ce privește afacerile, cât și petrecerea timpului liber prin dezvoltarea sa în sectoarele turismului și industriei. Bashiskeli are condiții bune de viață și o viață de afaceri bogată, cu infrastructura sa bine dezvoltată. Pașıskeli este potrivit pentru a trăi peste 4 sezoane cu activități de schi, patinaj, drumeții în timpul iernii, climă însorită, mare azurie și plaje cu nisip auriu în timpul verii. Este considerat unul dintre locurile ideale pentru a cumpăra un apartament în Kocaeli și a vă bucura de o viață confortabilă.

Apartamentele elegante se află la 1 km de autostrada E-5, la 5 km de mare, la 9 km de centrul orașului Kocaeli, la 10 km de autostrada TEM, la 17 km de portul Derens, la 18 km de Kartepe și la 30 km de Sapanca. , la 40 km de Zona Industrială Organizată Delovaci, la 47 km de centrul Sakarya, la 51 km de Podul Osmangazi, la 61 km de centrul Yalova, la 62 km de Zona Industrială Organizată Gebze, la 68 km de Zona Industrială Organizată Tuzla, la 75 km de Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul, la 100 km de Aeroportul Bursa Yenisehir și la 142 km de Aeroportul Istanbul.

Apartamentele sunt situate într-un proiect format din două faze pe o suprafață totală de 25.000 m². A doua fază este formată din 270 de apartamente în 5 blocuri. Proiectul dispune de terenuri de baschet și tenis, loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii, piscină interioară și exterioară, cascadă artificială, baie, saună, fitness, parcare interioară, lift, parc public, securitate 24/7 și camere de supraveghere.

Apartamentele din Kocaeli sunt dotate cu izolație fonică și termică, sistem TV prin satelit, încălzire prin pardoseală, acoperire laminată și ceramică, jaluzele din lemn, ferestre din PVC, cabină de duș, set încorporat, aer condiționat, ușă exterioară din oțel, iluminat spot și LED.


KCO-00017

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi66 m²
Total114 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Saună
Tenis
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grădină
Parcare
Piscină

Fatih

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2023