Vile Cavalli în complexul Golf Concept din Dubai DAMAC Hills

Dubai
Casă • 10 cameră(e) • 6 pat. • 7 baie. • 1058 m² • 1st etaj • referință: DXB-00039-34860
24.465.589 RON
Vile Cavalli într-o comunitate de lux din DAMAC Hills, Dubai

DAMAC Hills este un proiect de ultimă generație de 4 milioane de metri pătrați din Dubai. Acest spațiu mare de locuit cu terenuri de golf a fost special proiectat de Roberto Cavalli însuși. Toate interioarele și exterioarele dispun de spații luxoase și confortabile.

Spațiul din cadrul vilelor Cavalli oferă nu numai spații de locuit moderne și private, ci și acces la o varietate de jocuri, sporturi și activități sociale într-o zonă spațioasă. Există o clinică, o școală internațională, un restaurant, un mall și piețe în cadrul complexului. În acest fel, creează spațiul perfect de locuit în care toate nevoile tale pot fi satisfăcute, departe de dezordinea orașului.

Vilele detașate de vânzare din Dubai se află la 5 minute de mers cu mașina de terenul internațional de golf Trump, la 8 minute de centrul de wellness, la 15 minute de școlile internaționale și la 30 de minute de Burj Khalifa, Aeroportul Internațional Dubai și Dubai Mall. Proiectul este, de asemenea, situat la 35 de minute de Dubai Port și Dubai Marina.

Vilele Cavalli au design italian elegant, atât în spații interioare, cât și în aer liber. Vilele au opțiuni cu 6 până la 7 dormitoare. Fiecare vilă are piscină privată, lift, balcon, terasă și zone de parcare interioare și exterioare. Vilele au, de asemenea, o zonă de grătar, o zonă de fitness cu baie de aburi, o saună, o terasă cu jacuzzi și un balcon cu o cascadă artificială. Vilele oferă, de asemenea, spații de agrement, cum ar fi săli de jocuri și săli de cinema.

Vilele detașate au 4 etaje. Suprafața acoperită a vilelor cu 6 dormitoare este de 1.040 m², în timp ce suprafața acoperită a vilelor cu 7 dormitoare este de 1.600 m². Fiecare dormitor are baie privată. Băile au vestiare.

La etajele inferioare există o parcare interioară, o arenă, o sală de cinema, o baie, o saună, o cameră de aburi, o grădină, un centru de fitness, un dormitor pentru șoferi, o sală de gimnastică și o spălătorie.

La etajul de intrare există o zonă de parcare în aer liber, o sală de studiu, o sală de conferințe, o cameră de machiaj, o baie, un dormitor și o baie de servitoare, o bucătărie, o bucătărie de afișare, zone de luat masa, zone de relaxare și un balcon cu șemineu industrial. O grădină și o piscină privată.

La ultimul etaj există un living, 4 dormitoare, 4 băi proprii și un dressing în dormitorul principal. 3 dormitoare au balcon.

La etajul penthouse există o sală de jocuri, o baie, o pivniță și un balcon cu jacuzzi. Vilele cu 7 dormitoare au un dormitor matrimonial la etajul penthouse-ului, precum și două dormitoare suplimentare.


DXB-00039

Spații

Camere10
Dormitoare6
Băi7
Balcoane4

Suprafețe

Cameră de zi1058 m²
Total1400 m²
Aer condiționat
Balcon
Grătar
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare

Dubai

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
TipCasă
Anul construirii2025