Apartamente în proiectul premiat cu vedere la Cornul de Aur în Eyupsultan

Topçular Mahallesi
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 48 m² • referință: IST-01381-31879
1.302.000 RON
Apartamente de vânzare într-o locație accesibilă în Eyup Sultan Center

Apartamentele moderne sunt situate în cartierul Eyup Sultan din Istanbul. Eyup Sultan oferă transport ușor datorită locației sale centrale în partea europeană a orașului Istanbul. Eyup Sultan este un centru popular de investiții, deoarece se află la 10 minute de mers cu mașina de cele mai importante facilități din Istanbul, împreună cu infrastructura avansată și proiectele rezidențiale.

Apartamente de vânzare în Eyup Sultan, Istanbul; situat chiar lângă facilitățile zilnice. Locație modernă, chiar în fața celei mai apropiate stații de autobuz, 50 m de stația de metrou, 100 m de stația de tramvai, 1,4 km de spital, 1,8 km de mormântul Eyup Sultan, 2,2 km de coasta Cornului de Aur, 2,8 km de dealul Pierre Loti, 8,9 km de Piața Taksim, 14 km de pădurea urbană din Istanbul, 36 km de aeroportul din Istanbul

Proiectul, care include apartamente elegante, este situat într-un proiect cuprinzător format din 13 blocuri cu 12 etaje și un total de 590 de apartamente construite pe o suprafață de teren de 40.000 m². Pentru fiecare apartament din cadrul proiectului, există o zonă de parcare, o piscină interioară, o sală de gimnastică, o saună, o baie turcească, un loc de joacă pentru copii, o cafenea, un restaurant, căi de mers pe jos, recepție, securitate și camere de supraveghere non-stop, șapte zile pe săptămână.

În apartamente sunt de vânzare în unul, două, 3 și 4 dormitoare. În plus, apartamentele au bucătărie în plan deschis sau închisă și baie privată.

Apartamentele sunt dotate cu uși exterioare din oțel, dulapuri și electrocasnice de bucătărie, set de bucătărie, parchet laminat și ceramic, cabină de duș, uși și ferestre de balcon din lemn, sistem smart home și sistem central prin satelit.


IST-01381

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi48 m²
Total64 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare

Topçular Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2025