Apartamente de investiții cu design elegant în Ankara Cankaya

Mürsel Uluç Mahallesi
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 1 baie. • 105 m² • referință: ESB-00243-32622
637.902 RON
558.254 RON+79.648
Apartamente de investiții cu vedere la oraș în Çankaya Ankara

Çankaya este unul dintre districtele centrale ale capitalei Ankara. Complexul actual al Turciei și Marea Adunare Națională a Turciei se află acolo. Zona este, de asemenea, un centru pentru artă, educație și afaceri.

Apartamente de vânzare în Cankaya Ankara sunt situate într-una dintre cele mai centrale zone ale orașului și la câțiva pași de nevoile zilnice. Apartamentele sunt, de asemenea, la 1,6 km de centrul comercial din zonă, la 1,8 km de Valea Dikmen, la 3 km de centrul comercial One Tower, la 3,1 km de unele ambasade, la 3,2 km de Universitatea de Muzică și Arte Frumoase din Ankara și la 3,5 km de Universitatea din Ankara. Complexul prezidențial se află la 3,6 km de Cankaya Atakole, la 5,5 km de Lacul Emyr, la 6,1 km de Kizilay și la 34,3 km de Aeroportul Esenboga.

Situat în centrul orașului, proiectul boutique atrage atenția prin designul său elegant. Proiectul cu 6 etaje are o serie de caracteristici care sporesc calitatea vieții. Aceste caracteristici includ parcare interioară, lift, grădini private și camere de securitate.

Apartamentele sunt de vânzare cu diferite tipuri de camere, cum ar fi unul, două sau 3 dormitoare. Apartamentele sunt formate dintr-un living spațios, o bucătărie deschisă elegantă sau o bucătărie separată la alegere, o baie spațioasă, un balcon frumos, precum și dormitoare.


ESB-00243

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi105 m²
Total120 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift

Mürsel Uluç Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2024