Proprietăți accesibile într-un complex din Singan Ankara

Ankara, Sincan, Menderes
Apartament • 5 cameră(e) • 4 pat. • 2 baie. • 145 m² • al 10-lea etaj • referință: ESB-00246-33104
632.054 RON
Imobil spațios într-un complex de renume din Yenikent Sinjan

Ankara, capitala Turciei, este una dintre cele mai importante capitale din Turcia. Regiunea Sincan este una dintre cele mai populare și căutate zone din Ankara. Sencan oferă opțiuni de transport public. Este demn de remarcat faptul că linia de cale ferată care trece prin regiune și gări oferă avantaje de transport. În plus, Sinjan este înconjurat de drumuri principale. Natura Sinjan este, de asemenea, mare.

Proprietatea din Ankara se află la câțiva pași de facilitățile zilnice, la 300 km de șoseaua Ayyaș, la 2,7 km de stadionul otoman, la 5,3 km de stația de metrou, la 9,3 km de Țara Minunilor Ankara, la 33 km de Kızılay și la 50 km de Aeroportul Esenboa.

Complexul, construit pe o suprafață de 6.124 de metri pătrați, este format din două blocuri și facilități bogate. Suprafața amenajată a complexului este de 5.360 de metri pătrați. Are facilități precum zonă de parcare în aer liber, sistem de alarmă de incendiu, centru de fitness, securitate 24/7, rezervor de apă, pistă de biciclete, teren de baschet, teren de volei, locuri de joacă pentru copii, ieșiri de incendiu și camere de securitate. Complexul oferă standarde moderne de viață și un stil de viață sigur.

Proprietățile cu patru dormitoare au un living spațios, o bucătărie separată modernă, o baie elegantă, o baie privată, un subsol și un balcon. Fiecare proprietate are un sistem de încălzire centrală cu un contor comun de căldură, încălzire prin pardoseală, iluminat cu LED-uri, cabină de duș, aparate de bucătărie din trei piese, sistem central prin satelit, mobilier pentru secțiunea de spălătorie, cuier, parchet laminat și pardoseală ceramică. Băi.


ESB-00246

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi145 m²
Total170 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Terasă

Sincan, Menderes, Ankara

TipApartament
Anul construirii2023