Apartamente în complex cu piscină, aproape de plajele din Cesme Raisderi

Reisdere
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 85 m² • al 2-lea etaj • referință: ADB-00008-33346
2.811.405 RON
Apartamente lângă plajă într-un complex securizat în Cesme

Apartamentele din complexul cu design de înaltă calitate sunt situate în cartierul Cesme din Izmir. Cesme, care se bucură de oportunități bogate, cum ar fi windsurfing și yachting, este o zonă turistică în care se află prestigioasele proiecte arhitecturale orizontale din Izmir. Cesme, unde locuitorii săi trăiesc o viață bună și confortabilă, este cunoscută ca o zonă sănătoasă, cu climatul său blând, aerul proaspăt, apropierea de resursele de apă și activitățile termale.

Apartamente de vânzare în Cesme Izmir, 50 mt la stația de autobuz, 100 mt la piață, 500 mt la piața de fructe și legume ecologice, 2 km la mare și lac, 4 km la plaje, 5 km la Alaçatı, 8 km la portul Alaçatı, 12 km la Cesme Marina, Aeroportul Adnan Menderes este la 85 km.

Apartamentele spațioase sunt situate într-o locație de 8000 m². În complex, există facilități bogate, cum ar fi piscină, saună, spa, sală de gimnastică, zonă de parcare interioară și exterioară, loc de joacă pentru copii, camere de supraveghere și securitate non-stop, șapte zile pe săptămână, generator (cu sistem de generare a energiei electrice) și dozator de apă, unde șoimii vor trăi confortabil și liniștit.

Apartamentele sunt dotate cu caracteristici precum uși din oțel, podele din ceramică și lemn, cabină de duș, sisteme de ferestre din plastic, dulapuri de bucătărie vopsite și uși de cameră, seturi încorporate, aer condiționat, sistem de videointerfon, sistem central prin satelit și infrastructură de internet prin fibră.


ADB-00008

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi85 m²
Total111 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare

Reisdere

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2023