Apartamente cu parcare interioară și amenajare peisagistică în Bursa Osmangazi

İstiklal Mahallesi
Apartament • 6 cameră(e) • 5 pat. • 4 baie. • 248 m² • al 13-lea etaj • referință: YEI-00047-34475
2.673.348 RON
Apartamente într-un proiect rezidențial social și încântător în Bursa Osmangazi cu facilități de lux

Apartamentele de vânzare garantate cu calitate TEKCE sunt situate într-un mediu natural și liniștit. Bursa este un cartier în dezvoltare rapidă, cu facilități industriale, proiecte de transformare urbană și o cantitate tot mai mare de proiecte imobiliare aici. Apartamentele de vânzare se află la câțiva pași de stațiunea de schi Uludag, izvoarele termale și minunile Mamei Natură. Bursa a devenit un centru de investiții atractiv datorită facilităților prestigioase și la mică distanță de Istanbul.

Apartamentele din Osmangazi se află la câțiva pași de locuri importante, cum ar fi cafenele, restaurante, stații de autobuz și stații de metrou. Apartamentele de vânzare în Bursa Turcia sunt la 2 km de spitale private și stadionul Bursa, la 3 km de grădina zoologică din Bursa, la 5 km de pădurea urbană Ataturk, la 9 km de centrul orașului Bursa, la 23 km de plajă, la 30 km de stațiunea de schi Uludağ și la 115 km de Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen.

Proiectul rezidential se intinde pe o suprafata totala de 473.556 metri patrati. Zona include 8 clădiri rezidențiale cu 13 etaje, o clădire comercială, un muzeu, un centru cultural, un mall și un hotel. Clădirile rezidențiale includ un total de 1.008 locuințe. Proiectul este îmbogățit cu o grădină magnifică, zone de relaxare, căi de mers pe jos, zone de sport, zone de joacă interioare și exterioare, centru de fitness, baie turcească, saună și săli de masaj. Proiectul oferă, de asemenea, servicii precum recepție, securitate non-stop, șapte zile pe săptămână, camere de supraveghere, management și un loc de parcare interior pentru 4,00 vehicule.

Apartamentele de vânzare în Osmangazi sunt modernizate cu izolație termică și fonică, mobilier de bucătărie de primă clasă, bucătării încorporate, dulapuri de bucătărie proiectate, echipamente de baie, sisteme de ferestre cu geam termopan din PVC, uși exterioare din oțel, terase, băi proprii și parchet de înaltă calitate.

Apartamentele de vânzare sunt, de asemenea, echipate cu suprafețe din marmură și ceramică, sisteme inteligente de casă, sisteme de alarmă, detectoare de apă și incendiu și sisteme centrale de încălzire prin pardoseală. Apartamentele moderne și confortabile au, de asemenea, capace ceramice pe terase și băi. Toate aceste facilități și caracteristici sunt atent concepute pentru a asigura confortul și siguranța rezidenților proiectului.


YEI-00047

Spații

Camere6
Dormitoare5
Băi4
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi248 m²
Total297 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Terasă

İstiklal Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere câmp
TipApartament
Anul construirii2022