Apartamente de vânzare în Kocaeli Izmit cu balcoane și terase

Akpınar Köyü
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 82 m² • referință: KCO-00030-30984
895.412 RON
Apartamente cu vedere la natură și pădure de vânzare în Kocaeli Izmit cu balcoane și terase

Kocaeli este unul dintre cele mai importante centre de industrie, comerț și ocupare a forței de muncă din Turcia. Este, de asemenea, un oraș al habitatelor naturale, al istoriei și al patrimoniului cultural, precum și al activităților economice. Kocaeli, care a găzduit multe civilizații de-a lungul istoriei, cum ar fi bizantini, selgiucizi și otomani, are un monument istoric. Golful Izmit, unde natura și marea se întâlnesc, oferă o viață liniștită, cu trasee de mers pe jos de coastă și multe alte activități sociale. Orașul are opțiuni nesfârșite, cum ar fi Lacul Sapanca, Centrul de schi Kartepe, Parcul Golkai, iazuri, parcuri, zone de recreere și păduri, unde vă puteți bucura de natură.

Apartamente de vânzare în Kocaeli Izmit sunt la 100 km de 15 iulie Podul Martirilor, 74,6 km de Aeroportul Sabiha Gokcen, 53,9 km de Podul Osmangazi, 35,2 km de centrul de schi Kartepe, 27,5 km de Lacul Sapanca, 21,8 km de Aeroportul Cengiz-Tubel, 19,5 km de barajul Yuvacik, 10,5 km de mare, 8,9 km de centrul orașului Izmit, 2,2 km de Parcul Golkai, 4,8 km de parcul acvatic Izmit și mai departe 850 m de cel mai apropiat supermarket.

Complexul, care este construit pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, este format din șase blocuri și 430 de apartamente. Există duplexuri cu grădină, duplexuri pe acoperiș și opțiuni de apartamente la mezanin de la 1 + 1 la 4,5 + 1 în clădiri cu 7 etaje. Unele apartamente din complex au saună și baie turcească. Complexul are o grădină comună, amfiteatru, cafenea, club social, centru de fitness, teren de baschet, teren de tenis, piscine interioare și exterioare, locuri de joacă interioare și exterioare pentru copii, zone de divertisment pentru adulți, securitate 24/7 și sistem de camere de securitate.

Apartamentele sunt formate dintr-o bucătărie în plan deschis sau separată, o baie privată, o spălătorie, un balcon, o terasă, o baie turcească și o saună, în funcție de tipul de apartament. Fiecare apartament are încălzire prin pardoseală, TV central prin satelit, aparate de bucătărie, ușă din oțel, cabină de duș și ferestre din PVC.


KCO-00030

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi82 m²
Total140 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Facilități extras de IA.
Terasă

Akpınar Köyü

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la pădure
TipApartament
Anul construirii2024