Apartament elegant gata să se mute în Trabzon

Yalıboyu Köyü
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 115 m² • 1st etaj • referință: TZX-00239-30456
368.024 RON
Apartament elegant mobilat într-un complex securizat în Trabzon

Apartamentul este situat în Araklı, unul dintre cele mai mari cartiere din Trabzon. Araklı este o regiune în curs de dezvoltare rapidă și este adesea preferată de investitorii străini datorită locației sale liniștite și liniștite. Zona de coastă a regiunii este deosebit de bogată în proiecte imobiliare de înaltă calitate.

Apartamentul de vânzare în Trabzon este de 400 m de centrul orașului, 27 km de centrul comercial Trabzon Forum, 500 m de plaja Araklı, 29 km de stația de autobuz intercity, 23,2 km de Aeroportul Trabzon și 33 km de centrul orașului Trabzon .

Acest apartament dotat cu izolație termică și fonică este situat într-un complex format din 6 blocuri și 8 vile. Complexul oferă facilități precum personal de securitate, camere de securitate, lift, zonă de parcare deschisă și grădină comună.

În interiorul acestui apartament de înaltă calitate, veți găsi 3 dormitoare, două balcoane, o baie, o baie privată, o bucătărie separată și o cameră de zi. Apartamentul elegant este echipat cu caracteristici precum sistem videointerfon, ușă din oțel, pardoseală laminată și ceramică, infrastructură de internet, cabină de duș, ferestre din PVC și sistem prin satelit. Apartamentul de vanzare este complet mobilat, cu tot mobilierul din poze inclus in pret.


TZX-00239

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi115 m²
Total140 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Facilități extras de IA.
Internet
Mobilat
Parcare

Yalıboyu Köyü

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2020