Imobiliare elegante într-un complex cu piscină în Hachbahce, Alanya

Büyükhasbahçe Mahallesi
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 125 m² • referință: AYT-02445-12713
901.596 RON
956.389 RON-54.793
Proprietăți cu vedere la mare într-un complex cu piscină în Hasbahce, Alanya

Alanya este în creștere pentru a deveni unul dintre cele mai prestigioase districte din Antalya. Ele se caracterizează prin natura frumoasă, coastele și viteza de dezvoltare. Büyükhasbahçe este o zonă de locuit populară, cu proiecte rezidențiale elegante. Are o locație înaltă, care permite vederi panoramice la mare și la oraș.

Proprietățile de vânzare în Alanya sunt la 1 km de centrul districtului, la 1,9 km de plaja publică Alanya, la 2 km de municipiul Alanya, la 3 km de plaja Damlatas, la 4 km de plaja Cleopatra, la 45 km de Aeroportul Alanya Gazipașa și la 110 km de Aeroportul Antalya.

Proiectul boutique are apartamente duplex la etajul grădinii, duplexuri penthouse și apartamente de vânzare la etajul mijlociu. Complexul are o piscină în aer liber, o grădină comună, o magazie, o cameră de sistem și un lift. Proprietățile de la etajul grădinii au grădini private.

Castelul Alanya și proprietățile cu vedere la mare sunt echipate cu pardoseli ceramice, pardoseli de acoperiș, uși exterioare din oțel, dulapuri de baie și bucătărie, bănci, ferestre din PVC, ferestre cu geam dublu și izolație fonică și termică de înaltă calitate.


TIP ALB-02445

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi125 m²
Total140 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină

Büyükhasbahçe Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2024