Apartamente la câțiva pași de stațiile de autobuz din Mersin

Akdeniz
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 46 m² • referință: ICX-00035-33771
338.979 RON
Apartamente cu 1 dormitor într-un complex tip boutique în Mersin

Mersin găzduiește golfuri unice, țesuturi istorice, terenuri fertile și un climat temperat. Acesta oferă oportunități de investiții profitabile datorită portului Mersin și aeroportului Shukurova care urmează să fie deschis în curând. După Tars, Mezitli este cea mai populată zonă din Mersin. Zona găzduiește un spital guvernamental, spitale private, plaje și facilități care vă pot satisface toate nevoile. Prin urmare, Mezetli este una dintre destinațiile ideale pentru a cumpăra un apartament în Mersin.

Apartamentele din Mersin sunt la 350 m de drumul principal și stațiile de autobuz, 420 mt la farmacie, 460 mt la spital, 495 mt la coastă, 504 mt la piață, 976 mt la școală, 1,2 km la plaja Pompei, 1,5 km la clinica veterinară, 8,7 km la Mersin Marina, 10,7 km la centrul comercial Mersin Forum, 15,3 km la gara de mare viteză Mersin și 81 km la Aeroportul Adana.

Complexul de tip boutique cu 15 etaje este construit pe o suprafață de teren de 3.346 de metri pătrați. Acesta include o piscină în aer liber, parcare în aer liber, loc de joacă pentru copii, foișor, lift, generator, securitate non-stop, șapte zile pe săptămână și un sistem de camere de supraveghere.

Fiecare apartament are o bucătărie în plan deschis, cabină de duș, balcon, tavane suspendate, salon, ușă exterioară din oțel, ferestre din PVC cu geam dublu, pardoseală ceramică umedă, sistem central prin satelit și sistem de videointerfon.


ICX-00035

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi46 m²
Total58 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Facilități extras de IA.
Parcare

Akdeniz

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024