Apartamente lângă Școli și consulate in Ankara Çankaya Oran

Yukarı Dikmen Mahallesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 118 m² • referință: ESB-00253-34722
1.341.689 RON
Apartamente de lux într-o locație excelentă, cu facilități sociale abundente în Çankaya Oran

Çankaya iese în evidență ca o zonă esențială și demnă de remarcat în capitala turcă Ankara. Çankaya ocupă a doua cea mai mare locație din Ankara ca volum, jucând un rol vital atât din punct de vedere administrativ, cât și ca punct focal pentru comerț și cultură. Situat în inima orașului Ankara, centrul districtului găzduiește multe instituții guvernamentale, ambasade, mall-uri, zone comerciale, cafenele și restaurante. Çankaya a fost un jucător important pe scena politică a Turciei, găzduind multe instituții guvernamentale și ambasade încă din primii ani ai Republicii Turcia. Cartierul Oran, în care se află aceste reședințe, este un cartier din districtul Çankaya din Ankara. Cunoscut pentru zonele sale rezidențiale care se adresează rezidenților cu venituri mari, mall-uri și spații verzi, Oran este o zonă preferată care oferă diverse activități sociale, oportunități de cumpărături și locuri de divertisment. Cartierul este caracterizat în cea mai mare parte de proiecte moderne de locuințe, vile și apartamente de lux. În plus, Oran are multe școli private, spitale, mall-uri și restaurante. Zonele verzi și grădinile din cartier oferă rezidenților locuri ideale pentru a se relaxa și a participa la activități recreative. Apropierea orașului Oran de centrele de afaceri și financiare din Ankara îi sporește atractivitatea, făcându-l o locație preferată pentru cei care îmbrățișează stilul de viață modern al Ankarei, atrăgând familii și profesioniști din lumea afacerilor.

Apartamentele de vânzare din Ankara Çankaya au o vedere privilegiată asupra văii și sunt situate strategic la începutul văii Dikmen. Proiectul prezintă interes datorită apropierii sale de principalele repere din împrejurimi. Reședințele se află la numai 250 m de Universitatea de Muzică și Arte Frumoase din Ankara, la 1 km de Președinția Serviciilor de Informații, la 1,1 km de Școlile Naționale, la 2 km de One Tower Mall, la 2,1 km de Panora Shopping and Life Center și la 2,2 km distanță. De la KuzuEffect Mall. În plus, se află la 2,2 km de zona consulatului, la 2,4 km de Direcția Generală a TRT, la 4,4 km de faimosul Atakule, la 4,5 km de lacul liniștit Eimre și la 6,7 km de Curtea de Casație. Această locație privilegiată asigură acces ușor la punctele de interes ale orașului și conexiuni rapide la Kızılay, la doar 8,7 km, și Aeroportul Ankara Esenboga, la 36,4 km. Acest proiect rezidențial excepțional oferă o caracteristică distinctivă, deoarece facilitează viața datorită locației sale strategice și a numeroaselor avantaje.

Compus din 6 blocuri verticale și 3 blocuri orizontale, acest proiect dotat generos este situat pe un teren de 57.000 de metri pătrați, oferind un spațiu de locuit armonios împletit cu verdeață printr-o zonă peisagistică de 15.500 de metri pătrați și o priveliște unică asupra văii. O caracteristică proeminentă în cadrul mega proiectului este vasta zonă de bazar cu 31 de magazine care răspund tuturor nevoilor. Proiectul include toate facilitățile sociale, zonele de parcare deschise și închise, camerele de supraveghere închise, serviciul de securitate non-stop, șapte zile pe săptămână, servicii de recepție, piscină interioară, cinematograf în aer liber, baie de aburi, saună, baie turcească, centru de fitness, zone de joacă pentru copii, sală de gimnastică, teren de tenis, terenuri de baschet și volei, generator complet și lift. În cadrul mega proiectului, sunt oferite opțiuni de apartamente de lux cu două, trei, 4 și 5 dormitoare pentru a satisface nevoi diverse, oferind un nivel unic de confort și stil de viață.

Fiecare apartament are un living spațios, o bucătărie separată meticulos proiectată, o baie modernă, o spălătorie funcțională, un dressing elegant, o baie matrimonială privată și o unitate de balcon spațioasă. Apartamentele de lux au detalii care prioritizează confortul, inclusiv sisteme inteligente pentru casă, un set de bucătărie încorporat din 3 piese de înaltă calitate, iluminare excelentă a tavanului cu LED-uri, partiție privată, dulap confortabil, mașină de spălat vase, sistem de încălzire prin pardoseală cu cost dedicat căldurii, sistem TV prin satelit și zonă de depozitare privată. Aceste apartamente distinctive sunt concepute pentru a satisface cerințele vieții moderne, deschizând ușile unei vieți de confort și lux pentru rezidenți. Datorită apropierii sale de școli și de zona consulatului, priveliștii sale unice asupra văii și locației sale prestigioase aproape de mall-uri, acest proiect promite o experiență de viață confortabilă.


ESB-00253

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi118 m²
Total133 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Terasă
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7
Centru de fitness
Internet
Parcare
Sauna

Yukarı Dikmen Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2025