Apartamente de înaltă calitate în proiectul Precious Viva Defne

Altıntaş
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 42 m² • referință: AYT-03237-23805
744.923 RON
Apartamente elegante bine proiectate într-un proiect în Altintaș cu facilități bogate la fața locului

Apartamentele sunt situate în Aksu, Tintaș. Aksu este un district din Antalya cu o istorie adânc înrădăcinată. Cartierul Altintaș este una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale și centre de investiții din Antalya și Turcia, cu proiecte avansate care oferă facilități bogate.

Viva Defne este un proiect mixt situat pe o arteră. Apartamentele de vânzare din Antalya Altıntaș sunt la 4,4 km de Aeroportul Antalya, la 7 km de plaja Lara, la 10,1 km de centrul comercial Terra City, la 12 km de orașul vechi Berg, la 22 km de parcul de distracții The Land of Legends, la 80 km de Parcul Național Küprülu Canyon și la 90 km de districtul Alanya.

Proiectul oferă o investiție profitabilă cu profesionalismul și calitatea Tekce Exclusive. Complexul rezidential este situat pe un teren de 7716 mp egal cu cladirea A si corpul B.

Proiectul oferă câteva facilități bogate, cum ar fi o saună, piscină, zonă de parcare interioară, zonă de peisaj comună, fitness, securitate, cameră de securitate, pergolă, grădină de 25 m² la fiecare etaj, lift, portar și generator.
Apartamentele sunt echipate cu seturi triple încorporate, uși exterioare din oțel, jaluzele din aluminiu, pardoseli laminate, tavane de podea, iluminat cu LED-uri, coloane de intrare, energie VRF AC clasa A și sisteme de interfon vizual. Băile sunt mobilate cu plăci ceramice de înaltă calitate.


AYT-03237

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi42 m²
Total65 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Grădină
Lift
Parcare

Altıntaş

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024