Apartament nou-nouț cu 2/3 camere, cu balcon spațios, lângă Schonhauser Allee

13189 Berlin
Apartament • 3 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 68.46 m² • 1st etaj • referință: 1463-21-FCB23
2.839.279 RON
Vă prezentăm The Duett, un proiect de lux uluitor, la câțiva pași de cele mai bune puncte fierbinți din Prenzlauer Berg.

Zona Duett's este un cartier la modă, la modă și prietenos cu familia, înconjurat de multe străzi comerciale pietruite și parcuri familiale, cum ar fi Stargarderstrasse, Schonhauser Allee, Humannplatz & Burgerpark, bine-cunoscut pentru atmosfera lor relaxată și numeroasele lor cafenele, restaurante, buticuri și baruri la modă. La o scurtă plimbare, veți găsi Kultur Brauerei, o veche fabrică de bere transformată într-un centru cultural care oferă un cinematograf, baruri sportive, mai multe magazine și cafenele și diverse evenimente anuale, inclusiv o minunată piață de Crăciun.

Zona beneficiază, de asemenea, de legături excelente de transport public datorită Schonhauser Allee, situat la doar câteva străzi distanță.

Duett oferă o arhitectură de lux și modernă, cu elemente elegante și volume generoase, ferestre cu geam triplu din podea până în tavan, balcoane / terase spațioase și grădină comunitară prietenoasă cu familia.

Pentru gustul dvs. personal, veți beneficia de o paletă detaliată de accesorii personalizate cu diverse materiale de lux fabricate în Germania, cum ar fi parchet din stejar natural cu încălzire prin pardoseală, plăci din piatră naturală, toalete și chiuvete ceramice, robinete de duș și cadă, uși și mânere etc.

Fiind atât de durabil cu eficiența sa energetică maximă (A +), Duet nu numai că vă va maximiza confortul și stilul de viață, dar vă va economisi și bani pe termen lung.

A trăi în The Duett optează pentru o experiență unică de viață într-unul dintre cele mai vibrante și căutate cartiere din Berlin, cu o mulțime de activități și locuri prietenoase cu familia. Grădina amenajată, combinată cu balcoane și terase spațioase, va îmbrățișa momentele de bază ale familiei și va maximiza timpul de calitate acasă.

Investiția în The Duett optează pentru un apartament de lux, cu o cerere puternică de închiriere, în special în rândul familiilor care combină atât randamente remarcabile, cât și perspective puternice de câștig de capital în timp. Având în vedere că nu există un plafon de închiriere, The Duett este optim pentru investitorii buy-to-let care caută investiții mari în fluxul de numerar. În ultimii 3 ani, districtul Pankow a înregistrat o creștere medie a prețurilor imobiliare de aproximativ 11% pe an, deci este de la sine înțeles că optați pentru un ROI de două cifre.

Echipa noastra de la First Citiz Berlin va fi bucuroasa sa va ofere informatii suplimentare despre acest proiect sau sa organizeze o consultatie gratuita.

Informații suplimentare

Toate informațiile despre această proprietate și acest proiect imobiliar se bazează pe informațiile furnizate de vânzător (vânzători) și / sau reprezentanții acestora. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru acuratețea sau caracterul complet. Se pot aștepta erori și vânzări anterioare. Unele fotografii și vizualizări de proprietăți sunt exemple ilustrative și nu sunt obligatorii. Această ofertă este confidențială și este destinată exclusiv destinatarului său. Orice divulgare trebuie sa fie autorizata de First Citiz GmbH. Aceasta oferta include toate unitatile situate in acelasi proiect imobiliar pentru care First Citiz GmbH pune la dispozitie toate informatiile relevante, inclusiv listele de preturi ale unitatilor, planurile etajelor si lista unitatilor inca disponibile pentru vanzare. Beneficiarul acestei oferte are obligatia de a informa First Citiz GmbH cu privire la incheierea unui contract de vanzare-cumparare pentru aceasta proprietate sau pentru orice alta proprietate aflata in acelasi proiect imobiliar.

Zona orașului

Prin încărcarea hărții, sunteți de acord cu politica de confidențialitate Google.
Află mai multe

Încărcați harta

Deblocați întotdeauna Google Maps

Locația afișată a proprietății este aproximativă

Caracteristici și facilități

Distanța de mers pe jos până la punctele fierbinți Prenzlauer Berg

Disponibil într-o opțiune de 3 camere

Fără comision de brokeraj cumpărător

Locație excepțională aproape de Stargarderstr. & Schonhauser Allee & Humannplatz

Eficiență energetică remarcabilă (clasa A+) cu energie solară și geotermală

Balcoane, terase, acces la lift și pivnițe individuale

Apartamente luminoase cu ferestre din podea până în tavan și geamuri triple

Numeroase opțiuni de personalizare a montajului (pardoseală, gresie pentru baie ..)

Parchet din stejar natural cu încălzire prin pardoseală

Prețuri atractive începând de la cca. 7700€/m2

Fără plafon de închiriere - Ideal pentru investitorii buy-to-let

Noua comunitate de lux și prietenoasă cu familia de 35 de apartamente

Grădină interioară confortabilă, cu loc de joacă privat pentru copii

Construit de cel mai reputat dezvoltator din Germania

Opțiuni ipotecare excelente

Spații

Camere3
Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi68.46 m²
Balcon
Lift
Terasă
Facilități extras de IA.
Grădină

Berlin

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date