Apartament de lux cu 3 paturi de vânzare în Aquarious Resort Ain Sokhna

Ain Sokhna
Apartament • 3 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 125 m² • referință: ES5553982
398.101 RON
Apartament de lux cu 3 paturi de vânzare în Aquarious Resort Ain Sokhna Egipt

ID proprietate Esales: es5553982

Locația proprietății

Ain Sokhna

Egipt

Detalii proprietate

Cu peisajul său natural glorios, climatul excelent, cultura primitoare și standardele excelente de viață, Egiptul câștigă rapid o reputație ca fiind unul dintre cele mai dorite locuri din întreaga lume pentru a trăi sau vizita. În ofertă aici este o șansă de a face o investiție financiară inteligentă în această parte magnifică a lumii.

Aquarious Resort este un complex de lux situat în Golful Ain El Sukhna, la aproximativ 1 oră și 15 minute de Cairo pe autostradă. Complexul duce direct la malul Mării Roșii, cu plaja sa frumoasă și apele limpezi. Are facilități fabuloase pentru toți proprietarii și oaspeții lor.

Scufundați-vă în visele deșertului: Evadarea sărutată de soare așteaptă în Ain Sokhna

Imaginează-ți că te trezești la mângâierea aurie a soarelui Mării Roșii, căldura lui filtrându-se prin ușile balconului tău. Acest apartament rafinat 125m2 oferă mai mult decât spațiu de locuit; este o poartă către visele deșertului și soarele nesfârșit din Ain Sokhna, Egipt.

Relaxați-vă în seninătate spațioasă:

Trei dormitoare, fiecare un paradis de pace, invită nopți odihnitoare și somn răcoritor. Lăsați briza blândă a deșertului să vă adoarmă în timp ce visați la ape turcoaz și aventuri sărutate de soare.

Două cabine de duș elegante asigură confort fără efort, în timp ce baia dormitorului principal adaugă o notă de intimitate indulgentă. Răsfățați-vă după o zi de explorare și ieșiți revitalizat.

Adunați-vă și conectați-vă în inima apartamentului - bucătăria în plan deschis, zona de luat masa și zona de lounge. Pregătiți mâncăruri delicioase infuzate cu arome locale, împărtășiți râsete la cinele de la apusul soarelui și relaxați-vă în lounge-ul confortabil, în timp ce ziua se topește într-un cer deșertic înstelat.

Bucurați-vă de priveliști panoramice:

Pășiți pe balconul privat și lăsați întinderea scăldată în soare a zonei comune a piscinei să se desfășoare în fața dvs. Din salon și dormitorul principal, această oază vibrantă vă invită să faceți o baie răcoritoare, să vă bucurați de atmosfera vibrantă a stațiunii sau pur și simplu să vă încălziți în căldura soarelui egiptean.

Ambele dormitoare au vedere liniștită la drumul liniștit de acces al complexului.

Un paradis deșertic la ușa ta:

O plimbare de cincisprezece minute prin pitorescul complex vă duce la îmbrățișarea strălucitoare a Mării Roșii. Imaginați-vă că vă scufundați degetele de la picioare în nisipul cald, simțiți valurile reci care vă lovesc picioarele și lăsați șoapta ritmică a oceanului să vă spele grijile.

Plonjați în apele răcoritoare ale piscinei comune, un loc de joacă pentru râsete și aventuri acvatice. Relaxați-vă lângă piscină, bucurați-vă de soare și răsfățați-vă în ritmul lipsit de griji al vieții stațiunii.

Acest apartament este mai mult decât o proprietate; este o pânză pentru evadarea ta egipteană. Creați amintiri de durată cu cei dragi, experimentați pulsul vibrant al stațiunii și descoperiți liniștea momentelor liniștite pe balconul privat.

Contactați-ne astăzi și revendicați-vă propria felie de fericire sărutată de soare în Ain Sokhna.

Facilitățile complexului includ:

8 piscine mari

Terenuri amenajate

Hotel 5*

Restaurante

Baruri & cafenele

Magazine

Plajă privată

DESPRE ZONĂ

Ain El Sokhna este unul dintre faimoasele orașe turistice din Egipt și o destinație minunată de vacanță datorită naturii sale frumoase. Ain El Sokhna este situat pe coasta Mării Roșii, lângă orașul Suez, la aproximativ 55 km și la aproximativ 120 km distanță de Cairo.

A fost numit după izvoarele termale din Munții Ataka din Suez, care se află la o altitudine de 750 de metri deasupra nivelului mării.

Ain Al Sokhna are o atmosferă fantastică pe tot parcursul anului. Îl puteți vizita atât vara, cât și iarna. Plajele sale nisipoase sunt considerate printre cele mai frumoase din lume, unde puteți face activități de vară, cum ar fi camping, scufundări, snorkelling și multe altele.

Ain Sokhna conține un grup mare de sate și stațiuni turistice care includ cabane, cabane și apartamente.

Orașul Al Galala se află la 20 km de Ain Al Sokhna și la 60 de minute cu mașina de Cairo. Orașul are, de asemenea, cea mai lungă telecabină din Orientul Mijlociu, cu o distanță de 4,5 km care leagă zona superioară a orașului și cele două hoteluri situate acolo.

Acesta conține opt cinematografe, două patinoare și 624 de magazine și restaurante, un oraș de iahturi cu o capacitate de 333 de iahturi, un parc acvatic care include 73 de jocuri acvatice și 10 piscine. Aceasta este o alegere minunată pentru a vă vizita cu familia sau prietenii. Veți găsi o mulțime de lucruri de făcut acolo pentru a vă bucura de vacanța dvs. în frumosul oraș Al Galala.

CARACTERISTICI MAiN:

* 125m2 de spațiu de locuit
* 3 dormitoare
* 2 bai
* Vederi uimitoare
* Parcare pe strada
* Gradina comunala
* Piscina comuna
* Aproape de facilități esențiale, cum ar fi supermarketuri și farmacii
* Aproape de multe baruri excelente și restaurante
* Mare bază pentru a descoperi alte zone fantastice din Egipt
* Multe facilități sportive excelente, mers pe jos și zone de ciclism în apropiere
* Potențial de închiriere prin Airbnb și Booking.com

Contactați-ne astăzi pentru a cumpăra sau vinde proprietăți în Egipt rapid online

Spații

Camere3
Dormitoare3
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi125 m²
Balcon

Ain Sokhna

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare