Clădire fermecătoare cu utilizare mixtă de vânzare în orașul de jos din Fribourg

Fribourg, Planche-Supérieure 19
Clădire comercială • 110 m² • referință: 4778645
6.270.760 RON
Amplasată în inima orașului de jos din Fribourg, această clădire autentică este o oportunitate rară, cuprinzând 2 spații comerciale frumoase, precum și 2 apartamente. Apropierea sa de toate facilitățile locale îl face o alegere ideală pentru a găzdui diverse activități, cum ar fi magazine, birouri sau ateliere de creație. În plus, posibilitatea fuzionării celor două zone comerciale oferă o flexibilitate remarcabilă, permițând crearea unui spațiu unic și armonios.

Cladirea este urmatoarea: la parter se afla cele doua spatii comerciale, unul cu o suprafata de cca. 35 m², iar celelalte aprox. 58m2, ambele dotate cu o sală de duș. Cel mai mare oferă chiar și o bucătărie, precum și o sobă suedeză, o oportunitate perfectă pentru activități de afaceri dinamice.

La primul etaj, există un studio de 30m2 cu mezanin, precum și un apartament fermecător cu 31/2 camere, cu o suprafață de 76 m², oferind un spațiu de locuit confortabil și elegant.
Mansarda, destinata apartamentului cu 3,5 camere, dezvaluie un spatiu mare de depozitare ce permite adaptarea flexibila in functie de nevoi.

În cele din urmă, o pivniță pentru fiecare apartament este disponibilă în subsolul clădirii și astfel completează această proprietate de calitate.

Nu ratați această oportunitate unică de a investi în imobiliare. Contactați-ne astăzi pentru a organiza o vizionare și pentru a descoperi exclusivitatea pe care această clădire excepțională o poate oferi

Suprafețe

Cameră de zi110 m²
Utilizabil202 m²
Total177 m²

Planche-Supérieure 19, Fribourg

Școală primară
TipClădire
Anul construirii1920