Exclusiv: Farmec și caracter pentru această casă renovată din sat

Morges
Casă • 7.5 cameră(e) • 4 pat. • 3 baie. • 240 m² • referință: BA-121597
9.748.545 RON
BARNES MORGES ARE PLĂCEREA DE A PREZENTA ACEASTĂ CASĂ EXCLUSIVISTĂ COUP DE COEUR:

Aproape de Morges: Situat într-un centru liniștit al satului, aproape de școli, legături de transport și autostrăzi.

Această casă de sat cu 7,5 camere (6,5 camere + 1 mansardă), cu o suprafață totală de locuit de aproximativ 240 m², a fost complet renovată în 2009 și este semi-detașată doar pe o parte, ceea ce înseamnă că poate fi deschisă pe 3 laturi. Se bucură de o vedere minunată la lac din grădină și din interior prin anumite ferestre.
Un aspect triplex, dar cu spații deschise mari pe primele 3 niveluri (4 în total, inclusiv mansarda de la nivelul grădinii).

Aceasta este o casă confortabilă care beneficiază de materiale de calitate și mult farmec (cum ar fi grinzi datând din 1821, parchet destul de vechi, pereți de piatră expuși și o sobă cu lemne).
Renovarea a oferit proprietății o senzație cu adevărat modernă, cu multă lumină naturală care vine prin luminatoare (bovindouri), dintre care o parte se deschide spre grădina și terasa confortabilă în aer liber, adăpostită de vedere și cu un perete autentic vechi de viță de vie. O magazie exterioară este foarte practică ca spațiu de depozitare.

Aspect eficient: există o zonă de living, de luat masa și de bucătărie în plan deschis, cu aragaz suedez și acces direct la terasă. Apoi, la etaj, un al doilea salon și 3 dormitoare, inclusiv 3 săli de duș.

Acesta este un teren mic, dens ambalat, care nu va necesita nici o întreținere majoră. Ideal pentru o familie, un cuplu tânăr sau cineva care caută un loc unic și autentic de a trăi.

Există 2 locuri de parcare în aer liber.

Beneficii financiare: La parter există o mansardă cu aproximativ 55 m² de spațiu de locuit (cu bucătărie și sală de duș), renovată în 2022 (parchet și vopsea) și închiriată la 1.400 CHF / lună. Această anuitate va fi de mare ajutor atunci când vine vorba de finanțare, compensând o mare parte din ipotecă.
În plus, oferă potențial spațiu suplimentar de locuit pe termen mediu sau lung, dacă va fi nevoie (adică un posibil al 4-lea dormitor).

Spații

Camere7.5
Etaje3
Dormitoare4
Băi3
Terase1

Suprafețe

Cameră de zi240 m²
Terasă102 m²
Procentul de ocupare a terenului98 m²
Total249 m²
Terasă
Facilități extras de IA.
Grădină
Parcare

Morges

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Est orientare
Northwest orientare
Sud orientare
Vedere sat
TipCasă
StareStare bună
Anul construirii2009
Anul renovării2023
ÎncălzireRadiantă, Gaz
MediuȚară