Casă frumoasă într-un cadru verde liniștit lângă Lausanne

Jouxtens-Mézery
Casă • 6 cameră(e) • 272 m² • referință: 4756329
13.632.666 RON
Această proprietate frumoasă, construită în 1980 și renovată în mod regulat de-a lungul anilor, este situată într-o zonă rezidențială liniștită și verde din Jouxtens-Mézery.

Înconjurat de un teren superb de 1.663 m2, oferă spații pentru relaxare și intimitate și este înfrumusețat cu două terase, dintre care una este acoperită.

Este foarte bine situat, aproape de centrul orașului Lausanne, magazine, școli internaționale și activități sportive.

Aceasta vila ofera spatii generoase, tavane inalte, multa intimitate, ramane primitoare si calda.

Are 272 m2 de spațiu de locuit repartizat pe două niveluri, cu un subsol, inclusiv un garaj acoperit pentru două mașini accesibile din vilă.

Proprietatea oferă trei dormitoare, dintre care unul este foarte mare și poate fi transformat în două dormitoare, două băi, zone de recepție luminoase cu bovindouri care oferă o vedere reală asupra grădinii și naturii.

Trei spații exterioare completează această proprietate situată într-un cadru verde.

Această proprietate frumoasă, construită în 1980 și renovată în mod regulat de-a lungul anilor, este situată într-o zonă rezidențială liniștită și înfrunzită din Jouxtens-Mézery.

Înconjurat de un teren superb de 1.663 mp, oferă mult spațiu pentru relaxare și intimitate și dispune de două terase, dintre care una este acoperită.

Acesta este situat ideal, aproape de centrul orașului Lausanne, magazine, școli internaționale și activități sportive.

Această vilă oferă spațiu de locuit generos, tavane înalte și multă intimitate, rămânând în același timp caldă și primitoare.

Acesta oferă 272 mp de spațiu de locuit repartizat pe două niveluri, cu un subsol care include un garaj acoperit cu două mașini accesibil din vilă.

Proprietatea oferă trei dormitoare, dintre care unul este foarte mare și ar putea fi transformat în două dormitoare, două băi, zone de recepție luminoase cu bovindouri care oferă o vedere reală asupra grădinii și a peisajului rural.

Trei locuri de parcare în aer liber completează această proprietate într-un cadru verde.

Spații

Camere6

Suprafețe

Cameră de zi272 m²
Total1663 m²
Facilități extras de IA.
Garaj
Terasă

Jouxtens-Mézery

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Magazine
Școală primară
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere câmp
TipCasă
Anul construirii1980
Anul renovării2022