Villa Contemporaine (Prestige) - Centre du Plan-de-la-Tour, France

Le Plan-de-la-Tour, Impasse du Lavoir
Vilă contemporană • 10 cameră(e) • 6 pat. • 6 baie. • 272 m² • Demisol • referință: V64M73
13.933.642 RON

Agence REYNIER &; ASSOCIÉS vă prezintă în exclusivitate o vilă prestigioasă, situată pe o stradă privată în inima Plan de la Tour, un sat din Golful St-Tropez. Într-o grădină amenajată de 2.000 m2, plantată cu palmieri maiestuoși, paturi de bambus și leandru, această vilă cu arhitectură contemporană oferă 272 m2 de spațiu de locuit, deschizându-se spre o piscină încălzită, care este înfrumusețată cu o casă cu piscină.

Camera de zi vă permite să vă distrați pe 86 m2, cu zonă de lounge, zonă de luat masa și bucătărie echipată Bosch. Pentru noapte: 6 dormitoare, inclusiv 2 dormitoare matrimoniale (1 la nivelul grădinii), 6 băi / săli de duș și 8 toalete. Un apartament independent cu 1 living/bucătărie, 1 dormitor și 1 cabină de duș/toaletă pentru a oferi mai multă intimitate oaspeților săi. Spălătorie, garaj închis, foraj pentru udarea automată a grădinii. Internet prin fibră, controlul automatizării casei jaluzelelor și aer condiționat. Deschidere prin videofon, alarmă și poartă automată. Performanță energetică: Clădire cu consum redus de energie (construcție 2020) - DPE ''B'' și GES ''A'' - Aer condiționat (cald / rece) cu pompă de căldură cu conducte.

Apreciem stilul rafinat al acestei vile moderne, calitatea serviciilor și finisajelor sale. Veți aprecia locația sa geografică excepțională pe un drum privat, fără poluare fonică, sau vis-à-vis, în inima satului. O vilă spațioasă și confortabilă într-un parc verde magnific, intim și închis. Planurile și prezentarea video a acestei proprietăți sunt disponibile pe site-ul nostru.

Spații

Camere10
Dormitoare6
Băi6
Camere8
Parcări (interior)11

Suprafețe

Cameră de zi272 m²
Lot de teren2000 m²
Aer condiționat
Alarmă
Apartamente pentru oaspeți
Garaj
Grădină
Grătar
Intercom
Internet
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Parcare
Piscină în aer liber
Sală de mese
Securitate
Facilități extras de IA.
Piscină

Impasse du Lavoir, Le Plan-de-la-Tour

Sud orientare
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
TipCasă
Anul construirii2020
MediuCalm, Rezidențial
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date