Proiect nou de vile de lux cu 7 camere cu eticheta Minergie

Le Mont-sur-Lausanne, chemin de la Viane
Casă dublă • 7 cameră(e) • 208 m² • referință: 4735481
11.232.822 RON
votrecourtier.ch SA, agentia dumneavoastra imobiliara din Lausanne, are placerea sa va prezinte acest proiect de doua vile mari etichetate Minergie situate intre doua drumuri comunale la marginea terenurilor agricole fara neplăceri, cu vederi neobstructionate ale Jura si lacului in departare. Această nouă zonă rezidențială de vile, situată pe Chemin de la Viane, va întâmpina o populație care caută o infrastructură modernă aproape de oraș.

Tur video virtual 360° al vilei: https://votrecourtier.ch/wp-content/themes/votrecourtier/viane/index.html

Favorizand o pozitie buna, cu finisaje de buna calitate si construite cu materiale de calitate, aceste vile va vor seduce cu generozitatea spatiului si volumului lor. Premiate cu eticheta Minergie, acestea vor oferi maximum de confort modern la costuri foarte mici de energie și întreținere.

Veranda mare vă va extinde sala de mese și va fi adiacentă camerei de zi cu o sobă de șemineu. La etajul 1, 3 dormitoare, inclusiv 1 cameră matrimonială cu dressing și cabină de duș privată. Este prevăzută o baie care oferă acces la dormitoarele celor doi copii. La ultimul etaj, 2 dormitoare mari și o baie pot fi folosite ca birou, living sau suită mică pentru oaspeți.  Vilele semi-detașate sunt complet independente una de cealaltă, fiecare beneficiind de propriul sistem de cazane și contoare. Un spațiu mare la subsol poate fi frumos transformat într-un home cinema, sală de fitness sau o a doua cameră de zi.

Fiecare viitor proprietar își va putea personaliza locuința cu o gamă largă de materiale (bucătării, băi, parchet, gresie etc.). Programarile se pot face dupa o rezervare ferma pentru a stabili dorintele dumneavoastra.

Spațiile exterioare generoase, bine îngrijite, cu copaci vă vor oferi intimitate maximă.  Pentru a vă garanta independența, nu există zone comune. Fiecare vilă este cu adevărat independentă.  O cutie de garaj și un spațiu acoperit sunt incluse în preț cu posibilitatea multor locuri de parcare în aer liber care vor facilita sosirea celor dragi.

Municipalitatea Mont-sur-Lausanne este foarte bine conectată la marile orașe și are toate infrastructurile urbane, cum ar fi o gamă largă de magazine, școli, școli private, transport public, case, case de îngrijire medicală, precum și multe activități socio-culturale în apropiere. Școlile din Mont-sur-Lausanne acoperă întregul curriculum de la grădiniță până la sfârșitul școlii secundare (Harmos 1H până la 11H):
Legătură: https://www.lemontsurlausanne.ch/vivre-au-mont/ecoles

Pentru mai multe informații despre municipalitatea Mont-sur-Lausanne și infrastructura sa: https://www.lemontsurlausanne.ch/accueil
Rata de impozitare de 73,5%

Golf de Lausanne, Manège du Mont, centrul sportiv Mauvernay, un skatepark, un club de tenis sau clubul local de fotbal se află la câteva minute de mers cu mașina.

Ieșirea Lausanne Blécherette de pe autostrada A9

Autorizatii de construire in vigoare

Spații

Camere7

Suprafețe

Cameră de zi208 m²
Total707 m²
Facilități extras de IA.
Garaj

chemin de la Viane, Le Mont-sur-Lausanne

Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la lac
TipCasă
Anul construirii2024