Dețineți o felie de paradis pe plajă pentru doar 24,500 GBP!!!! SUMBA UIMITOARE ÎN INDONEZIA

Kodi
Vilă • 1 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 35 m² • Subsol
139.975 RON

Situat pe insula Sumba, în Indonezia (la doar o oră de Bali), oferim clienților noștri șansa de a deține propriul bungalou detașat pe malul mării de la doar 24.500 de lire sterline (30.000 de lire sterline cu piscină privată și complet mobilat), chiar pe plajă.

 

Dezvoltarea este în plină desfășurare și include facilități complete de cinci stele, puteți chiar să împărțiți costul pe perioada de construcție.

 

Opțiunile disponibile sunt următoarele:

 

Vilă Glamping cu un pat - 29,990 USD

Vilă completă cu un pat - 69,990 USD

Vilă cu două paturi - 99,990 USD

Vilă cu trei paturi - 139,990 USD

Redland Property Group este o colaborare a celor mai buni agenți și dezvoltatori din întreaga lume, care se reunesc, pentru a vă oferi dvs., clientului, cele mai bune oferte de investiții imobiliare disponibile.

Acționăm ca bărbați / femei intermediare, între cumpărător și dezvoltator, nu vindem sau construim nimic noi înșine și, prin urmare, rămânem complet imparțiali, nu acceptăm fonduri ale clienților sau taxe pentru serviciul nostru.

Știm că fiecare cumpărător / investitor are propriile criterii și buget specific, așa că am clasificat proiectele noastre promovate în "tipuri de investiții" pentru a face căutarea și revizuirea puțin mai ușoare.

Redland Property Group are peste 100 de ani de experiență colectivă în industria investițiilor imobiliare de peste mări, lucrând ca agenți, dezvoltatori, avocați și contabili, suntem într-adevăr echipați pentru a face față oricărei situații și suntem la îndemână pentru a vă ajuta și sfătui în orice mod putem prin achiziția dvs., de la o singură proprietate sau investiție, până la gestionarea completă și construirea portofoliului dvs.

Suntem o companie înregistrată în Marea Britanie și cu birouri chiar în afara Londrei și suntem pe deplin acreditați de AIPP (Asociația Profesioniștilor Internaționali în Proprietate).

Spații

Camere1
Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi35 m²
Lot de teren70 m²
Facilități extras de IA.
Mobilat

Kodi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2023