Proprietate magnifică la malul mării

1422 Grandson
Casă • 15 cameră(e) • 10 pat. • referință: BA-116441-2
Preț la cerere
PROPRIETATE RARE exclusivă pentru Barnes

Situată pe malul lacului Neuchâtel, această proprietate magnifică pe malul apei a fost construită pe un teren plat, cu o suprafață de 1.533 m². Designul proprietății include o grădină frumoasă cu o pergolă, o piscină de dimensiuni bune, o anexă exterioară și un loc de parcare duplex închis.

Construită în 1875 și întreținută cu cea mai mare grijă, clădirea este în stare excelentă și nu necesită lucrări suplimentare. Casa are 15 camere, repartizate pe două etaje, precum și o zonă de subsol și un spațiu mansardat. Dispune de o zonă de zi generoasă, cu o suprafață totală de 3.238 m³.

Astăzi, proprietatea are zone de living spațioase și pline de lumină la parter, cu acces exterior, precum și 10 dormitoare, mai multe băi și o mulțime de spațiu de depozitare la cele două etaje superioare. Zona de subsol cuprinde un spațiu mare, împărțit într-un studio de muzică, o pivniță și o zonă de facilități tehnice.

Poziția idilică a proprietății, având în vedere locația și expunerea sudică, îi va încânta pe toți cei care apreciază calitatea excepțională.

Este demn de remarcat faptul că în recensământul arhitectural pentru cantonul Vaud, această proprietate a fost clasificată ca nota 2, cu anexele sale ca nota 3.

Spații

Camere15
Etaje4
Dormitoare10

Suprafețe

Procentul de ocupare a terenului327 m²
Total1533 m²
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Grădină
Parcare

Grandson

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Centru sportiv
Creșă
Gară pentru trenuri de mare viteză
Lac
Magazine
Parc
Plajă
Școală secundară
Transport public
Vedere la lac
TipCasă
RangLux
ÎncălzireRadiator, Păcură
MediuCalm