Cabană detașată de 6,5 camere într-un mediu verde și liniștit

Champéry
Cabană • 6.5 cameră(e) • 100 m² • referință: 38485
5.067.429 RON
Această cabană fermecătoare cu 6,5 camere oferă o suprafață utilă plăcută de aproximativ 160 m². Într-un mediu liniștit, acesta se bucură de o vedere frumoasă la munții din apropiere.

Ridicată pe 3 niveluri și construită în 1984, această frumoasă cabană din bușteni a fost întreținută cu atenție de-a lungul anilor. Cu toate acestea, sunt de așteptat băuturi răcoritoare pentru a-l aduce la zi.

Distribuția acestei unități de cazare este următoarea:

Parter:

Cameră amenajată ca un carnotzet cu dulapuri de perete, cameră de depozitare închisă sub scări, 2 pivnițe, dintre care una are fereastră, spălătorie cu chiuvetă, cameră tehnică (camera cazanului / panou electric).

Etajul:

Hol de intrare, garderobă, toaletă pentru oaspeți, living spațios cu zonă de lounge și șemineu și zonă de luat masa cu acces la terasă, bucătărie deschisă dotată cu bar și acces la exterior.

Etajul:

Hol de distributie, dormitor cu dulapuri de perete, dormitor cu dulapuri de perete si acces la balcon, master suite cu cabina de dus proprie si acces la balcon, baie cu cada si chiuveta.

Trebuie remarcat faptul că casa are multe spații de depozitare încorporate.

În exterior, grădina împădurită vă permite să vă bucurați de un mediu de viață ideal, fără vis-à-vis.

2 locuri de parcare în aer liber sunt completarea perfectă a setului.

SITUAȚIE:

Comuna Champéry este situată în Valea Illiez. Face parte din districtul Monthey din cantonul Valais. Champéry este situat la o altitudine de 1050 de metri deasupra nivelului mării. Se poate ajunge pe drumul principal al Vallée d'Illiez și, de asemenea, cu trenul regional Aigle-Ollon-Monthey-Champéry (AOMC). Satul este amplasat la poalele faimosului lanț muntos Les Dents-du-Midi compus din 7 vârfuri, Haute-Cime, Doigts, Dent Jaune, Eperon, Catedrala, Cetatea și Cime de l'Est.

Municipalitatea Champéry este mândră să numere printre infrastructurile sale Palladium, Centrul Național de Sporturi pe Gheață (CNSG).

VÂNZARE PERMISĂ STRĂINILOR NEREZIDENȚI

Spații

Camere6.5
Etaje2
Balcoane1
Parcări (exterior)1

Suprafețe

Cameră de zi100 m²
Utilizabil158 m²
Total789 m²
Balcon

Champéry

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Redusă vedere la munți
TipCasă
Anul construirii1984