Casă pentru Cumpărați În São Martinho, Portugalia

São Martinho
Casă • 370000 m² • referință: 17669774-1820
19.404.598 RON
Proprietate magnifică cu 37 Ha, perfectă pentru cei care caută un refugiu, cu venituri bune, în Alentejo, foarte aproape de Coasta Alentejo. În această proprietate puteți combina liniștea unei case cu valoarea adăugată a unui turism pe deplin funcțional, deoarece, deși ambele sunt situate în aceeași proprietate, ele sunt situate în zone îndepărtate, păstrându-și intimitatea. Proprietatea ideală pentru cei care trăiesc în armonia caracteristică a Alentejo și obțin o rentabilitate bună. Proprietatea are o casă principală în stil rustic, cu 4 apartamente, piscină privată cu 60m2, livadă și grădină de legume, total independentă și izolată de celelalte case existente pe proprietate. Dispune de 3 case destinate turismului: T1, T2 si T3 cu piscina comuna celor 3 case (cu un randament excelent).
Alături de această zonă destinată turismului, există o altă locuință de tip T3 care este folosită de îngrijitori, dar care poate fi transformată într-o altă utilizare, precum și o altă clădire pentru petrecerea timpului liber și zona de evenimente. Într-o altă zonă a proprietății există, de asemenea, o mică casă din lemn lângă lacul proprietății, care poate fi transformată într-o cabană frumoasă din lemn, cu o vedere privilegiată asupra lacului și a naturii înconjurătoare. Toate casele au o luminozitate excelentă și confort termic. Acestea sunt complet mobilate și utilate. Există, de asemenea, un pavilion cu cutii pentru cai și un hangar de sprijin cu 400m2. În plus, veniturile turistice au și stejar de plută cu aproximativ 1.500 de arrobas, cu următorul tiraj în 2025, și 20 ha de pini cu randament anual bun. Este foarte bine situat, la 75 km de Lisabona, la 15 km de Alcácer și la 40 km de Comporta. Rezervați-vă vizita și fiți uimiți de această proprietate de vis! - Magnific Estate cu 37 Ha, perfect pentru cei care caută un refugiu, cu venituri bune, în Alentejo, foarte aproape de Coasta Alentejo. În această proprietate puteți combina liniștea unei case cu valoarea adăugată a turismului în plină funcționare, deoarece, deși ambele sunt situate pe aceeași proprietate, ele sunt situate în zone îndepărtate, păstrându-și intimitatea. Proprietatea ideală pentru cei care doresc să trăiască în armonia caracteristică a Alentejo și să obțină un randament bun. Proprietatea are o casă principală în stil rustic, cu 4 apartamente, piscină privată cu 60m2, livadă și grădină de legume, total independentă și izolată de celelalte case de pe proprietate. Dispune de 3 case destinate turismului: un T1, un T2 si un T3 cu piscina comuna celor 3 case (cu un venit excelent).
Lângă această zonă destinată turismului, există o altă casă T3 care este folosită de îngrijitori, dar care poate fi transformată pentru o altă utilizare, precum și o altă clădire pentru zona de agrement și evenimente. Într-o altă zonă a proprietății există, de asemenea, o mică casă din lemn lângă lacul proprietății, care ar putea fi transformată într-o cabană frumoasă din lemn, cu o vedere privilegiată asupra lacului și a naturii înconjurătoare. Toate casele au luminozitate excelentă și confort termic. Acestea sunt complet mobilate și utilate. Există, de asemenea, un pavilion cu cutii pentru cai și un hangar de sprijin cu 400m2. Pe lângă veniturile turistice, are și stejari de plută cu aproximativ 1.500 de arrobas, cu următoarea recoltă în 2025, și 20 ha de pini cu un randament anual bun. Este foarte bine situat, la 75 km de Lisabona, la 15 km de Alcácer și la 40 km de Comporta. Rezervați-vă vizita și fiți uimiți de această gospodărie de vis! -- Magnifique domaine de 37 ha, parfait pour ceux qui recherchent un refuge, avec de bons revenus, en Alentejo, très proche de la côte de l'Alentejo. Dans cette propriété, vous pouvez combiner la tranquillité d'une maison avec la valeur ajoutée du tourisme en pleine activité, car bien que les deux soient situés sur la même propriété, ils sont situés dans des zones éloignées tout en préservant leur intimité. La propriété idéale pour ceux qui vivent dans l'harmonie caractéristique de l'Alentejo et obtiennent un bon rendement. Le domaine dispose d'une maison principale de style rustique, avec 4 suites, piscine privée de 60m2, verger et potager, totalement indépendante et isolée des autres maisons de la propriété. Elle are 3 maisons destinées au tourisme : un T1, un T2 et un T3 avec une piscine commune aux 3 maisons (avec un excelent revenu).
A côté de cette zone destinée au tourisme, il y a une autre maison T3 qui est utilisée par les gardiens mais qui peut être convertie pour un autre usage, ainsi qu'un autre bâtiment pour la zone de loisirs et d'événements. Dans une autre zone du domaine, il y a aussi une petite maison en bois à côté du lac de la propriété, qui pourrait être transformée en un beau chalet en bois avec une vue privilégiée sur le lac et la nature environnante. Toutes les maisons ont une excellente luminosité et un confort thermique. Ils sont entièrement meublés et équipés. Il y a aussi un pavillon avec des box pour chevaux et un hangar de sbraien avec 400m2. En plus des revenus touristiques, il possède également des chênes-lièges avec environ 1 500 arrobas, avec la prochaine récolte en 2025, et 20 ha de pins avec un bon rendement annuel. Il est très bien situé, la 75 km de Lisabona, la 15 km de Alcácer și la 40 km de Comporta. Réservez votre visite et laissez-vous éblouir par cette propriété de rêve !

Suprafețe

Cameră de zi370000 m²
Facilități extras de IA.
Mobilat

São Martinho

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Lac
Parc
Plajă
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la lac
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date