Comercial pentru Cumpărați În Lausanne, Elveţia

Lausanne
Localuri comerciale • referință: VF687-CAPITALFIRST
10.973.122 RON
Lausanne city centre - Exceptional Deal - Café Bar-Restaurant-Club de vânzare

SITUAȚIE
Aceasta este o oportunitate excepțională de a deține o unitate constând dintr-un cafe-bar plin de viață, un restaurant rafinat și un club de noapte într-un cartier dinamic din Lausanne. Locație excelentă, stații de autobuz și metrou în imediata vecinătate. În plus, beneficiați de o chirie incredibil de avantajoasă în Lausanne, cu acces ușor la parcările adiacente. Fără constrângeri contractuale cu furnizorii. Terasă spațioasă pentru până la 100 de persoane.

INSTRUMENTE DE LUCRU
Perfect la standard din toate punctele de vedere. Bucataria complet utilata este extrem de bine amplasata, cu vedere la doua proprietati in acelasi timp. Pivniță de vinuri la subsol. Scenă pentru muzician. Locația "DJ". Ringul. Bar complet echipat.

POTENȚIAL
Dezvoltarea bucătăriei la prânz. Eveniment care urmează să fie organizat. Posibilitatea de a subînchiria o parte din incintă (intrare independentă). În prezent, o afacere subexploatată, cu un mare potențial, s-ar potrivi unui investitor sau unui profesionist în comerț.

DIVERS
Prețul este legat de calitatea unității și de lucrările efectuate. Închirierea pe termen lung este, de asemenea, un element important. Chirie excepțională în raport cu suprafața totală. Pret de vanzare negociabil, credit vanzator posibil. Pentru a vizita fără întârziere!

Facilități extras de IA.
Terasă

Lausanne

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la oraș