Casă de lux cu 5 paturi de vânzare în Lapu-Lapu City Cebu

Cebu City
Casă • 5 cameră(e) • 5 pat. • 3 baie. • 150 m² • referință: ES5553843
691.682 RON
Casă de lux cu 5 paturi de vânzare în Lapu-Lapu City, Cebu, Filipine

ID-ul proprietății Esales: es5553843

Locația proprietății

Faza 3 Blk 1 Lot 16 Subdiviziunea Brookfield, Sudtungan Road, Basak
Casă cu 5 dormitoare
Orașul Lapu-Lapu
Cebu
6015
Filipine

Detalii proprietate

Cu peisajul său natural glorios, climatul excelent, cultura primitoare și standardele excelente de viață, Filipine câștigă rapid o reputație ca fiind unul dintre cele mai dorite locuri din întreaga lume pentru a trăi sau vizita. În ofertă aici este o șansă de a face o investiție financiară inteligentă în această parte magnifică a lumii.

Această casă cu 5 dormitoare are un cartier pentru servitoare, 2 camere frontale, 3 băi și 2 verande. De asemenea, are un carport care poate găzdui 2 mașini, o cămară sub scări și un dulap lângă cămară. Blaturile de bucătărie sunt realizate din granit, iar dulapurile sunt din lemn de mahon. Există o extensie în partea din spate a casei pentru a găzdui mașina de spălat și o linie de spălătorie. Există, de asemenea, un acces la robinet / robinet instalat în afara casei, iar zona este placată cu gresie. Zona de teren din afara proprietății, pe partea stângă, este pavată cu cărămizi. Există un spațiu amplu în afara părții drepte a proprietății, care poate fi folosit pentru a planta orhidee sau pentru a extinde proprietatea pentru a construi un dormitor pentru cazare de închiriere pentru studenți.

Subdiviziunea are zone comune, cum ar fi un teren de tenis, teren de baschet, loc de joacă pentru copii și o sală de subdiviziune. Proprietatea a fost construită de compania Ayala în 2006, iar pereții și fundația de la sol au fost realizate din materiale prefabricate, cum ar fi betonul pur și granitul.

Casa este situată într-o locație convenabilă, cu acces bun la orașul principal Cebu prin podul principal. De asemenea, se află la câțiva pași de toate magazinele, centrele comerciale, piața locală, școli și universități, precum și de spitalul Mactan Doctors. De asemenea, este aproape de Plantation Resort și JPark Resort. Aeroportul Internațional Mactan se află la 15-20 de minute de mers cu mașina pe ruta rapidă. Alte stațiuni de plajă sunt, de asemenea, ușor accesibile.

Toate mobilierul, corpurile de iluminat și aparatele sunt incluse în preț. Casa are o singură intrare și ieșire, iar casa de pază este condusă 24 de ore pe zi. Fosa septica este realizata din plastic solid si nedegradabil. Construcția pereților și fundației clădirii este realizată din beton pur și granit. Suprafața lotului este de 225 de metri pătrați, dar suprafața clădirii este de 150 de metri pătrați.

DESPRE ZONĂ

Orașul Lapu-Lapu, oficial orașul Lapu-Lapu, este un oraș de clasa 1 foarte urbanizat din regiunea centrală Visayas din Filipine. Conform recensământului din 2020, are o populație de 497.604 locuitori. Acesta a fost cunoscut anterior sub numele de Opon, orașul fiind redenumit la numele actual în 1961.

Lapu-Lapu City este un oraș de primă clasă și foarte urbanizat din provincia Cebu. Acesta ocupă cea mai mare parte a insulei Mactan și acoperă, de asemenea, grupul de insule Olango și câteva insulițe. Orașul face parte, de asemenea, din Zona Metropolitană Cebu.

Orașul este unit cu orașul Mandaue de pe continentul Cebu prin Podul Mactan-Mandaue și Podul Marcelo Fernand. Aeroportul Internațional Mactan-Cebu, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Filipine, este situat în orașul Lapu-Lapu.

Orașul Lapu-Lapu a fost evaluat ca fiind printre locurile cele mai prietenoase cu afacerile din țară, potrivit unui studiu al Institutului Asiatic de Management, al guvernului canadian și australian, al Corporației Financiare Internaționale, al Băncii Mondiale, al Consiliului Național al Concurenței și al Departamentului de Comerț și Industrie.

Orașul s-a clasat pe primul loc în studiul "Cel mai ieftin loc pentru a începe o afacere". De asemenea, a aterizat al doilea în "2007 Cel mai competitiv oraș metropolitan din Filipine", al doilea în "Cele mai puține proceduri pentru a începe o afacere" și al șaselea loc în "Cel mai mic număr de zile pentru a începe o afacere".

Bunele practici, cum ar fi autorizațiile accelerate, înființarea unui "ghișeu unic" și recunoașterea investitorilor și a contribuabililor de vârf contribuie la asigurarea faptului că investițiile vin și rămân. Vacanțele fiscale în zonele economice contribuie, de asemenea, la creșterea numărului de afaceri în oraș.

Colegiile, universitățile și centrele de formare locale asigură o rezervă constantă de lucrători cu înaltă calificare și vorbitori de limbă engleză. Școlile internaționale și învățământul la distanță, pe de altă parte, oferă suficientă educație alternativă pentru copiii familiilor expatriate.

CARACTERISTICI MAiN:

• 150m2 de spațiu de locuit
• 225m2 teren.
• 5 dormitoare
• 3 băi
• Parcare privată
• Grădină privată
• Vederi uimitoare
• Aproape de facilități esențiale, cum ar fi supermarketuri și farmacii
• Aproape de multe baruri și restaurante excelente
• Bază excelentă pentru a descoperi alte zone fantastice din Cebu
• Multe facilități sportive excelente, zone de mers pe jos și ciclism în apropiere
• Potențial de închiriere prin Airbnb și Booking.com

Contactați-ne astăzi pentru a cumpăra sau vinde proprietăți în Filipine rapid online

Spații

Camere5
Dormitoare5
Băi3

Suprafețe

Cameră de zi150 m²
Facilități extras de IA.
Grădină
Parcare
Tenis

Cebu City

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină