Casă uimitoare de vânzare în Leptokarya, Olimpul de Est

Leptokarya, Παπάγου
Casă • 6 cameră(e) • 5 pat. • 3 baie. • 192 m²
1.343.487 RON

Casă uimitoare de vânzare în Leptokarya, Olimpul de Est. Aceasta este o vilă excelentă de construcție din piatră. Acesta este situat într-un loc idilic și pe un deal care este la numai 800m de mare. Pe un teren de 400 de metri pătrați, casa este alcătuită dintr-o zonă exterioară exterioară în jurul perimetrului său. În timp ce are o parcare cu o capacitate de două mașini.

În zona inferioară aclădirea cu două etaje există un studio de 35 de metri pătrați. Este menționat un dormitor single luminos și plăcut, placat cu gresie, rame sintetice, cu bucătărie și baie în stare excelentă. Exact, are o construcție a unui apartament cu trei camere lângă suprafața 68. Este, de asemenea, o construcție excelentă, cu pereți de piatră, rame sintetice noi și geamuri termopan. Cele două dormitoare ale sale sunt foarte cool. Bucataria este moderna, iar baia complet mobilata.

La etajul superior, urcând o scară în spirală în contextul arhitecturii tradiționale grecești, găsim un balcon - care pregătește vizitatorul pentru intrarea în casa principală cu o suprafață netă de 88 de metri pătrați. Casa este, de asemenea, gresie și rame noi, în timp ce surprinde cu aura sa rece și strălucitoare. Intercalat cu o sală mică pe dreapta, o cameră de zi din lemn cu tavan jos este impresionată pentru momente plăcute, în timp ce continuă drept înainte există sala de mese a casei care duce la balconul său unic. Privind partea din spate și o grădină mărginită de copaci permite aerul condiționat al casei la orice oră.

Desigur, nu putem trece cu vederea cele două dormitoare mari și luminoase ale casei, cu ferestrele lor impunătoare și dulapurile moderne. În cele din urmă, este important să menționăm bucătăria excelentă a casei, care se bazează pe iluminare naturală datorită ferestrei sale deosebit de mari și dispoziției fericite pe care o creează.

Aceasta este o piață unică de construcție din piatră !!

Real Estate Lamproulis- Sunați-ne la (+30)6906959384

Spații

Camere6
Dormitoare5
Băi3
Camere3

Suprafețe

Cameră de zi192 m²
Lot de teren400 m²
Facilități extras de IA.
Parcare

Παπάγου, Leptokarya

Vederi și orientare extras de IA.
Est orientare
Liberă vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2011
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date