DÖTTINGEN - CASA ATRACTIVA - 5.5 CAMERE

Döttingen, 5312
Casă detaşată • 5 cameră(e) • 144 m² • referință: 7150603
4.377.011 RON

Casa este în stare bună datorită întreținerii constante. Vestibulul duce în curtea din față, cu acces la bucătăria modernă, cu mult spațiu de depozitare și suprafață de lucru, la camera de zi cu ieșire în grădină. La acest etaj este disponibilă și o toaletă pentru oaspeți. Scările vă duc la etajul 1, unde aveți 3 camere, dintre care 1 are un balcon mare, precum și o baie / duș / WC. La mansardă există încă 1 cameră studio mare la dispoziția dumneavoastră. La subsol, pe lângă tehnologie, spălătorie și pivniță, există și o cameră de hobby / cameră de lucru cu acces direct la grădină. 1 garaj este, de asemenea, inclus în această ofertă.

Informații suplimentare : www.tissot-immobilien.ch

Casa este în stare bună datorită întreținerii constante. Vestibulul duce la holul de intrare cu acces la bucătăria modernă cu mult spațiu de depozitare și suprafață de lucru, camera de zi cu ieșire la grădină. La acest etaj este disponibilă și o toaletă pentru oaspeți. Scara duce la etajul 1, unde aveți 3 camere, dintre care 1 are un balcon mare, precum și o baie / duș / WC. La mansardă există o altă cameră studio mare la dispoziția dumneavoastră. La subsol există o cameră de hobby / cameră de lucru cu acces direct la grădină, precum și o spălătorie și o pivniță. 1 garaj este, de asemenea, inclus în această ofertă.

Informații suplimentare : www.tissot-realestate.ch

La maison est en bon état grâce à un entretien constant. Le vestibul donne accès à la cuisine moderne avec beaucoup d'espace de rangement et de travail, au salon avec sortie sur le jardin. Un WC visiteurs est également disponible à cet étage. En empruntant l'escalier, vous arrivez au 1er étage où vous disposez de 3 chambres, don't une avec un grand balcon, ainsi que d'une salle de bain/douche/WC. Dans les combles, vous disposez encore d'une grande chambre d'atelier. Au sous-sol, vous disposez d'un local technique, d'une buanderie et d'une cave, ainsi que d'un local de bricolage avec sortie directe sur le jardin. Un garage est également compris dans cette offre.

Plus d'informations : www.tissot-immobilier.ch

La casa è in buone condizioni grazie alla costante manutenzione. Il vestibolo conduce all'ingresso con accesso alla cucina moderna con ampio spazio di archiviazione e superficie di lavoro, al soggiorno con uscita sul giardino. Su questo piano è presente anche un bagno per gli ospiti. La scala conduce al 1° piano, dove si trovano 3 camere, di cui 1 con ampio balcone, e un bagno/doccia/WC. Nel sottotetto si trova un altro grande studio a disposizione. Nel seminterrato si trova una sala hobby/lavoro con accesso diretto al giardino, oltre a una lavanderia e una cantina. Nell'offerta è incluso anche 1 garage.

Più informazioni : www.tissot-immobiliare.ch

Spații

Camere5

Suprafețe

Cameră de zi144 m²
Lot de teren309 m²
Garaj
Grădină
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Facilități extras de IA.
Balcon

5312, Döttingen

Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
TipCasă
Anul construirii1991