Apartament pentru Cumpărați În San Cristóbal de La Laguna, Spania

San Cristóbal de La Laguna
Apartament • 3 cameră(e) • 3 pat. • 1 baie. • 101 m² • referință: 0067-90947/2961
327.716 RON
PRODUS PENTRU PROFESIONIȘTI/INVESTITORI: Această proprietate a fost achiziționată prin licitație judiciară de către Vânzător, asupra căreia nu a intrat în posesie. Proprietatea este transferată fără ca vânzătorul să cunoască starea actuală de conservare a proprietății sau situația sa profesională sau de închiriere.

Cumpărătorul își va asuma; situația fizică și starea de conservare; situația urbană; discrepanțele dintre realitatea fizică și registru și realitatea cadastrală sau în calitatea Proprietății; registrul și adecvarea cadastrală a proprietății; și procedurile care implică obținerea posesiei judiciare a bunurilor.

Prețul de vânzare al acestei proprietăți a fost determinat pe baza circumstanțelor de mai sus, care au condus la o valoare mai mică a acestei proprietăți și care trebuie acceptată în mod expres de cumpărător în formalizarea transferului de proprietate.

Apartament de vânzare în orașul San Cristóbal de La Laguna, în provincia Tenerife.

Situată la etajul al treilea al unei clădiri cu patru etaje deasupra solului și o înălțime sub pământ, fără lift, această proprietate este formată din trei dormitoare, o baie, living și bucătărie.

Casa a fost construită în 1992.

Casa este distribuită în trei dormitoare, o baie, living și bucătărie, pe o suprafață de 101,0 metri pătrați construiți și 73,29 metri pătrați utili.

Oferta este supusă erorilor, modificărilor de preț, omisiunilor și / sau retragerii de pe piață fără notificare prealabilă. Prețul indicat nu include taxe sau cheltuieli de registru. Suprafețele (metrii) exprimate pe această pagină sunt descriptive și aproximative. Prețurile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Această proprietate este de vânzare fără mobilier.
Referinta: 0067-90947

Spații

Camere3
Dormitoare3
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi101 m²
Balcon
Lift

San Cristóbal de La Laguna

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date