Vilă excelentă cu 6 paturi de vânzare în Cape Town South

Cape Town, Camilla St 46
Proprietate • 6 cameră(e) • 6 pat. • 5 baie. • 300 m² • referință: ES5553809
1.986.180 RON
Vilă excelentă cu 6 paturi de vânzare în Cape Town, Africa de Sud

ID proprietate Esales: es5553809

Locația proprietății

Strada Camilla 46
Cape Town
Capul de Vest
7975
Africa de Sud

Detalii proprietate

Căutați o casă de familie frumoasă și modernă, cu vederi uimitoare la mare și la munte, situată într-unul dintre cele mai diverse biomuri din lume? Nu căutați mai departe de această proprietate luxoasă și minimalistă din Cape Town, Africa de Sud.

Faceți din această casă paradisul dvs., cu lumină naturală abundentă și priveliști uluitoare în fiecare colț. Această casă inteligentă dispune de internet de mare viteză, ideal pentru un birou la distanță și iluminat inteligent pentru a vă îmbunătăți experiența de locuit.

Simțiți căldura încălzirii prin pardoseală în fiecare baie și bucurați-vă de ambianța confortabilă a două șeminee pe gaz în zonele principale de living. Experimentați confortul cu frigiderele, congelatoarele și cuptoarele cu microunde încorporate, cu funcționalitate de închidere ușoară pe toate ușile și sertarele dulapului.

Această casă spațioasă are 300m2 de spațiu de locuit, șase dormitoare și cinci băi. Proprietatea include o grădină privată și parcare, precum și terase de vizionare uluitoare, cu seturi de luat masa pe patio. O unitate de închiriere de vacanță și un apartament bunicuță sunt disponibile, fiecare cu bucătării și băi complet mobilate și intimitate completă. Casa este complet mobilată, inclusiv electrocasnice, perdele și lenjerie.1. Încălzire în pardoseală pentru toate băile. Iluminat inteligent. Refrigerare integrată și cuptor cu microunde.

Proprietatea este situată la câțiva pași de plajă, zonele umede și rezervația naturală montană și este la doar 10 minute de atracțiile turistice internaționale, cum ar fi Chapmans Peak Drive, plaja Boulders, cascada amiralului și golful Kalk. Situat convenabil în imediata apropiere a trei centre comerciale. Aeroportul Internațional Cape Town și Muntele Table se află la 40 de minute de mers cu mașina, iar în apropiere există numeroase trasee de drumeții, ciclism montan și ciclism, visul unui pasionat de natură.

DESPRE ZONĂ

Cape Town este un oraș port pe coasta de sud-vest a Africii de Sud, pe o peninsulă sub impunătorul Table Mountain. Telecabinele care se rotesc încet urcă spre vârful plat al muntelui, de unde există priveliști impresionante ale orașului, portul aglomerat și bărcile care se îndreaptă spre Insula Robben, faimoasa închisoare care a deținut odată Nelson Mandela, care este acum un muzeu viu.

Dacă orașele ar fi romantice, Cape Town ar fi genul de dragoste la prima vedere: acea primă privire a Table Mountain din cer, prezidând peste o coastă ușor curbată, acoperită de ape albastre strălucitoare, este o imagine care te lasă instantaneu captivat. Dar există o mulțime de lucruri care să vă atragă mult timp după aterizare, de la hotelurile sale elegante, restaurantele de clasă mondială și scena de artă înfloritoare, până la diversitatea culturală orbitoare și istoria bogată, deși complexă. Fiecare zi în Orașul Mamă vă va vedea descoperind noi detalii care vă vor face să vă îndrăgostiți din nou.

Cape Town este, de asemenea, un loc minunat pentru a face drumeții, surfing și observarea balenelor. Există o serie de plaje minunate în Cape Town, inclusiv Camps Bay Beach, Clifton Beach și Llandudno Beach.

Dacă sunteți în căutarea unui oraș frumos, divers și interesant de vizitat, Cape Town este o alegere excelentă.

CARACTERISTICI MAiN:

• 300m2 de spațiu de locuit
• 1021m2 teren.
• 6 dormitoare
• 5 băi
• Parcare privată
• Grădină privată
• Vederi uimitoare
• Aproape de facilități esențiale, cum ar fi supermarketuri și farmacii
• Aproape de multe baruri și restaurante excelente
• Bază excelentă pentru a descoperi alte zone fantastice din Africa de Sud
• Multe facilități sportive excelente, zone de mers pe jos și ciclism în apropiere
• Potențial de închiriere prin Airbnb și Booking.com

Contactați-ne astăzi pentru a cumpăra sau vinde proprietăți în Africa de Sud rapid online

Spații

Camere6
Dormitoare6
Băi5

Suprafețe

Cameră de zi300 m²
Mobilat
Facilități extras de IA.
Grădină
Parcare

Camilla St 46, Cape Town

Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Panoramică vedere la munți