Casă de vânzare, General Alvear, în General Alvear, Argentina

General Alvear
Fermă • 8 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • Parter
418.437 RON

Casă din chirpici veche de 100 de ani, răcoroasă vara! Casa ar putea folosi ceva vopsea și câteva atingeri, pentru a o face proprie.

6 hectare, majoritatea neplantate, pentru a face cu ce doriți! Unii pomi fructiferi și măslini mici au fost deja stabiliți. Proprietatea se află chiar vizavi de o școală primară publică.

Această proprietate este situată la General Alvear.

General Alvear, un oraș agricol modern, este la 50 km distanță. Are un aerodrom regional pentru avioane de dimensiuni medii, cu o pistă asfaltată de 1.200 de metri.

Fondată la 12 august 1914, are o populație estimată la 40.000 de locuitori. General Alvear se află în sud-estul provinciei Mendoza, la 290 km de orașul Mendoza și la 88 km de orașul San Rafael Se află la aproximativ 900 km de Buenos Aires.

Are toate facilitățile așteptate ale vieții moderne, dar păstrează senzația unei epoci apuse; gândiți-vă la Mayberry, Carolina de Nord din spectacolul Andy Griffith.

Se caracterizează prin turism rural și gastronomie. Cultura muncii terenului din jurul râului Atuel, a realizat că de-a lungul anilor, în întregul departament sunt create spații în care tradițiile noastre pot fi experimentate, subliniind gastronomia ca atribut diferențiator, deoarece creuzetul raselor care au făcut din această zonă o oază productivă, și-au transmis aromele din Ucraina, Rusia, Japonia, Italia și Spania în principal, astfel încât turiștii să se poată bucura de o gamă largă de arome.

Departamentul se află în oaza de sud a provinciei Mendoza, ceea ce îl face o casă ideală pentru a produce soiuri de calitate. Strugurii roșii sunt cei care predomină în peisajul alvearenez, cum ar fi Malbec, Cabernet Sauvignon și Bonarda, printre altele; acesta din urmă este tulpina care sa adaptat cel mai mult la climă, realizând astfel acele vinării ale acestui terroir, au câștigat premii importante din lume cu cele mai bune Bonardas.

Parcurile și cooperativele apicole fac parte din lumea mierii. Un produs diferențiator în zona noastră, cu arome distincte datorită climatului departamentului nostru.

General Alvear oferă un tur fascinant de istorie, știință și artă, cu cele 6 muzee care pot fi vizitate în prezent, care vor fi în curând extinse la 8 odată cu deschiderea Muzeului de Istorie a Orașului și Istorie Naturală "Salvador Calafat" și a Muzeului Sportului.

Cinematograful Antonio Lafalla Theater a fost restaurat și redeschis în iulie 2018. Sala sa de cinema are 122 de locuri, dotată cu sistem audio și video de ultimă generație, oferă numere artistice naționale de care se pot bucura turiștii și vecinii pe tot parcursul anului.

Atractii turistice, propuneri culturale, targuri si sarbatori nationale completeaza oferta de optiuni Alvearenses.

Spații

Camere8
Dormitoare3
Băi2
Camere1

Suprafețe

Lot de teren60001 m²

General Alvear

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere câmp
TipCasă
Anul construirii1923