Villeret, apartamente noi de 4,5 buc lângă St-Imier

Villeret
Apartament • 4.5 cameră(e) • 115 m² • referință: 73d01689-11bf-11ee-926d-0a4bde28e6f6
2.739.784 RON
Descriere
Un apartament, modern și practic, de vânzare într-o construcție nouă, disponibil până în 2025.

  • Intrare
  • Bucătărie deschisă
  • Camere spațioase
  • Sala de duș
  • Grădină privată la parter sau balcon la etajele superioare
SITUAȚIE:
Situat în orașul Villeret, acest nou proiect de 18 apartamente se bucură de o locație privilegiată între Parcul Regional Chasseral și Mont-Soleil, fiind în același timp aproape de principalele facilități. O linie de autobuz interurban a CJ deservește comunele Villeret și Saint-Imier.

PROIECTUL:
Dezvoltarea durabilă și ecologia sunt principalele caracteristici ale acestui proiect perfect integrate în mediul său. Cu arhitectura sa îndrăzneață, acest proiect magnific optimizează spațiile pentru confort maxim. Fațadele subțiri de tip teracotă roșie din panouri din fibră de ciment sunt ventilate. Această metodă durabilă de construcție are o durată de viață extrem de lungă și necesită puțină întreținere. Spațiul de aer previne pierderile de căldură și usucă rapid fațadele umede în timpul iernii, evacuând căldura în timpul verii pentru o calitate mai bună a vieții. Clădirile sunt conectate la încălzirea centralizată din Villeret, care este alimentată cu energie regenerabilă.

APARTAMENTELE:
Dispunerea clădirilor permite aducerea maximă a luminii naturale în apartamente prin ferestrele lor mari. O atenție deosebită a fost acordată alegerii materialelor de construcție, precum și a finisajelor pentru un rezultat de calitate durabil, cu un impact minim asupra mediului. Finisajele precum amenajarea bucatariei, parchetul, gresie, faianta, electrocasnicele, aparatele sanitare pot fi alese in functie de dorintele dumneavoastra. Apartamentele îndeplinesc, de asemenea, standardul SIA 500, oferind fiecărei persoane avantajele construcției fără bariere. În plus, accesul și facilitățile au fost proiectate și adaptate în conformitate cu standardele de construcție pentru persoanele cu mobilitate redusă, pentru a le oferi o mai mare autonomie și pentru a le facilita călătoriile.

PARCARE:
O parcare comună pentru întregul proiect este situată la subsol. Locurile de parcare interioare beneficiază de predotare pentru instalarea stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice. Locurile de parcare sunt vândute suplimentar la un preț de CHF 37'000.-


Spații

Camere4.5

Suprafețe

Cameră de zi115 m²
Facilități extras de IA.
Parcare

Villeret

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Transport public
TipApartament
Anul construirii2024