Apartamente cu 1 dormitor de vânzare într-un proiect unic și locație prestigioasă în Antalya - oportunitate de plată în rate

Altıntaş
Apartament • 2 cameră(e) • 1 baie. • 60 m² • Demisol • referință: 353509
681.583 RON
621.882 RON+59.701

Antalya, ca oraș situat pe coasta mediteraneană a Turciei, este renumit ca orașul soarelui, fericirii și păcii. Compania Buy Home Antalya continuă să crească această atracție cu proiectele sale unice.

Apartamentele noastre din portofoliul nostru sunt situate într-una dintre cele mai prestigioase și de elită zone din cartierul Aksu. Cu această locație avantajoasă, oferă o viață calmă, modernă și de elită. Promite o viață independentă cu natura sa verde și mediul pașnic.

Proiectul nostru are o vedere magnifică la munte. Hotelul se află la câțiva pași de piețe, școli și magazine, la 2 km de mare, la 8 km de centrul orașului Antalya și la 2 km de Aeroportul Antalya.

Complexul este construit pe o suprafață de teren de 2.000 m² formată din 2 blocuri și 32 de apartamente în total. Piscina noastră comună mare are multe caracteristici, cum ar fi saună, baie turcească, zonă de fitness, zonă de grătar, parcare în aer liber pentru fiecare apartament, generator, foișoare, căi de mers pe jos, camere de securitate și securitate 24/7, loc de joacă pentru copii, lift, rezervor de apă.

Apartamentele noastre cu 1 dormitor sunt formate dintr-un living și o bucătărie în plan deschis. Apartamentele noastre sunt dotate cu aparate de bucătărie, aer condiționat în fiecare cameră, încălzire prin pardoseală cu gaz natural, sistem inteligent pentru casă, jaluzele electrice, cabine de duș și sistem central de televiziune prin satelit.

Prin achiziționarea unuia dintre aceste apartamente pline de proiecte speciale ale Buy Home Antalya, puteți păși într-o viață liniștită și luxoasă. Contactați-ne pentru informații detaliate și rezervare.



Această listare a fost integrată automat de programul MLS RE-OS Real Estate .

Spații

Camere2
Etaje3
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi60 m²
Total80 m²
Alarmă
Intercom
Lift
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grătar
Parcare
Saună

Altıntaş

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la munți
TipApartament
Anul construirii2023
ÎncălzireRadiator de podea, Gaz