Penthouse de lux cu 3 camere cu terasă confortabilă lângă Mercedes-Benz-Arena

10243 Berlin
Pod • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 101.92 m² • al 6-lea etaj • referință: 1025-113-FCB23
5.160.612 RON
Aflați mai multe despre proiectul din Friedrichshain:

Proprietatea este situată într-una dintre cele mai dorite locații din Berlin - în popularul Friedrichshain. Acest loc popular este cunoscut pentru frumoasa Karl-Marx-Allee, faimoasa Alexanderplatz și centrul Strausberger Platz. Zonele verzi, cum ar fi Volkspark Friedrichshain sau Spree, sunt, de asemenea, în imediata vecinătate.

Aproape niciun alt cartier nu răspândește atât de mult farmec și diversitate în Berlin ca Friedrichshain la modă. Inițial modelat de oameni creativi, cartierul cu cartierele sale istorice variate este acum unul dintre cele mai căutate locuri de locuit din capitală. De-a lungul Spree, dezvoltarea "Media-spree" a creat un cartier care a dat fostei zone industriale dintre "Ostbahnhof" și "Oberbaumbrucke" un nou caracter care combină un amestec de viață și muncă, atrăgând companii importante precum Mercedes-Benz, Universal Music, Zalando și Amazon.

Situat la granița dintre Mitte și Kreuzberg, ansamblul rezidențial "The FRANZ" se integrează în împrejurimile sale pline de viață. Zona este cunoscută pentru faimosul Berghain din imediata vecinătate, precum și pentru cluburile de-a lungul Holzmarktstrasse și East Side Gallery de pe Spree. Cartierele din jur, cum ar fi în jurul Boxhagener Platz, atrag locuitorii din apropiere cu comerțul lor alternativ, specialitățile culinare și barurile și nu lasă nimic de dorit.

Date cheie:

Unități disponibile: 160

Încăperi: de la 1 la 5

Spațiu de locuit: de la 36 m2 la 159 m2

Preț de la € 310,675

Odată cu achiziționarea unui condominiu în Berlin-Friedrichshain, alegeți o proprietate atractivă într-o locație absolut de primă clasă și în curs de dezvoltare, cu un cartier divers.

Echipa First Citiz Berlin va fi bucuroasă să vă ofere informații suplimentare despre aceste proprietăți sau să aranjeze o vizionare.

Informații suplimentare

Toate informațiile despre această proprietate și acest proiect imobiliar se bazează pe informațiile furnizate de vânzător (vânzători) și / sau reprezentanții acestora. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru acuratețea sau caracterul complet. Se pot aștepta erori și vânzări anterioare. Unele fotografii și vizualizări de proprietăți sunt exemple ilustrative și nu sunt obligatorii. Această ofertă este confidențială și este destinată exclusiv destinatarului său. Orice divulgare trebuie sa fie autorizata de First Citiz GmbH. Aceasta oferta include toate unitatile situate in acelasi proiect imobiliar pentru care First Citiz GmbH pune la dispozitie toate informatiile relevante, inclusiv listele de preturi ale unitatilor, planurile etajelor si lista unitatilor inca disponibile pentru vanzare. Beneficiarul acestei oferte are obligatia de a informa First Citiz GmbH cu privire la incheierea unui contract de vanzare-cumparare pentru aceasta proprietate sau pentru orice alta proprietate aflata in acelasi proiect imobiliar.

Zona orașului

Situat în Berlinul de Est, Friedrichshain este un cartier plin de viață și la modă, care amintește de trecutul sovietic al orașului Berlin. Karl-Marx Allee, care leagă Alexanderplatz de Frankfurter Tor, oferă un exemplu frapant de arhitectură stalinistă cu dimensiunile sale impresionante. Este, de asemenea, o zonă verde, în special Volkspark, renumită pentru zonele sale de grătar și cinematograful în aer liber. Zona are numeroase magazine, baruri și restaurante în jurul Boxaghener Platz, renumită pentru piața sa de vechituri. RAW, un loc cultural și alternativ, este format din foste hangare transformate în ateliere, restaurante, săli de sport, baruri și cluburi. De-a lungul Spree, fostul Zid al Berlinului a devenit o galerie de artă în aer liber, East Side Gallery, găzduind picturi ale artiștilor internaționali. De câțiva ani, această zonă se confruntă cu expansiunea imobiliară. Mai multe companii internaționale, inclusiv Zalando, și-au stabilit sediul în cartier.

Prin încărcarea hărții, sunteți de acord cu politica de confidențialitate Google.
Află mai multe

Încărcați harta

Deblocați întotdeauna Google Maps

Locația afișată a proprietății este aproximativă

Caracteristici și facilități

Proprietate eficientă energetic și cu consum redus (clasa B)

Locație de top la granița dintre Mitte și Friedrichshain

La câțiva pași de Mercedes-Benz Arena și malurile râului Spree

3x opriri din Alexanderplatz

Dezvoltare de lux complet nouă

Grădină comunitară verde amenajată

Parchet din stejar nobil cu încălzire prin pardoseală

Ferestre multi-geam din podea până în tavan

Fără comision pentru cumpărători

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi101.92 m²
Lift

Berlin

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date