2 acțiuni de vânzare în Oasis Salinas Sea Resort Santa Maria Cape

Sal
Apartament • 2 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 60 m² • referință: ES5553721
398.122 RON
2 Acțiuni de vânzare în Oasis Salinas Sea Resort Santa Maria Capul Verde

ID proprietate Esales: es5553721

Locația proprietății

H3XQ+7CM,
Santa Maria,
Capul Verde

2 acțiuni 25% la 40.000 euro fiecare

Detalii proprietate

Cu peisajul său natural glorios, climatul excelent, cultura primitoare și standardele excelente de viață, Capul Verde câștigă rapid o reputație ca fiind unul dintre cele mai dorite locuri din întreaga lume pentru a trăi sau vizita. În ofertă aici este o șansă de a face o investiție financiară inteligentă în această parte magnifică a lumii.

Oferta este de 2 acțiuni în acest complex uimitor în 2 camere de familie, proprietarul va deține o cotă de 25% în fiecare cameră.

Un hotel elegant și modern all inclusive de 4 grade, piscina hotelului de pe malul mării este punctul focal al stațiunii, perfect pentru relaxare și bucurați-vă de soare în timp ce admirați măturarea nisipului din față. De asemenea, vă puteți bucura de un masaj sau un tratament la centrul de wellness, care poate avea loc chiar și afară, într-o cabană privată pe peluze. Pentru copii, există o echipă dedicată care conduce cluburi cu activități zilnice, folosind bine locul de joacă, piscina pentru copii, sala de jocuri și teatrul în aer liber.

Concepută pentru a profita la maximum de locația sa superbă, proprietatea oferă o varietate de camere cu vedere la uscat, grădină și vedere laterală la mare, cu șansa de a face upgrade la suite care sunt minunat spațioase și elegant proiectate. Toate camerele de la Salinas Sea au decor modern, luminos și aerisit, cu pete de culoare pe palete neutre, iar camere comunicante sunt disponibile și pentru familii.

Masa la Marea Salinas este, de asemenea, o perspectivă interesantă, cu până la patru restaurante și baruri din care să alegeți. Gustați orice, de la pește și carne la paste și salate la restaurantul principal Tabanka sau, alternativ, bucurați-vă de pizza la Pani di Terra; Alegerea este a ta. Există, de asemenea, noul Morna Beach Club, care, după cum sugerează și numele, este poziționat ideal chiar pe nisipurile aurii, iar oaspeții all inclusive se pot bucura de prânzuri ușoare aici în fiecare zi, plus un grătar pe malul mării inclus în pachetul lor, totalizând una pentru fiecare șapte nopți sestate.

DESPRE ZONĂ

Santa Maria este un oraș în Republica Capului Verde. Plajele sale lungi și largi sunt susținute de stațiuni. Orașul este presărat cu clădiri în culori pastelate, restaurante în aer liber și baruri cu muzică live. Casa de cântărire a vechiului port amintește de istoria comerțului cu sare din Sal. Apele limpezi ale zonei găzduiesc pisici de mare și broaște țestoase marine. În apropiere, plaja expusă Kite Beach este o destinație populară de kitesurfing.

Sal face parte din Capul Verde, un grup de 10 insule presărate în largul coastei de vest a Africii. Sunt relativ necunoscute pe piața principală și, datorită locației lor, sunt un creuzet unic de culturi. Insulele au fost descoperite inițial de portughezi și există, de asemenea, un amestec de influențe africane și braziliene. O veți vedea în muzica, moda insulei și, poate cel mai evident, în mâncare.

Ghidurilor de călătorie le place să se refere la Capul Verde ca "Caraibe africane", iar țara se ridică cu siguranță la porecla sa. Sal, una dintre cele mai populare insule, are plaje albe ca zăpada și orașe pictate în curcubeu, la fel ca cele pe care le găsiți în Jamaica și Republica Dominicană.

Cel mai aglomerat oraș din Sal este Santa Maria, un centru de culoarea creionului, plin de magazine de surf, magazine de artizanat și restaurante care servesc specialități locale, cum ar fi tocana de captură aburindă. Majoritatea hotelurilor de pe insulă sunt aliniate de-a lungul plajei orașului – o întindere de nisip de opt kilometri, presărată cu baruri pe plajă și centre de windsurfing.

CARACTERISTICI MAiN:

• 60m2 de spațiu de locuit în fiecare vilă
• 2 dormitoare familiale pentru 6 persoane între ambele camere
• 2 băi între ambele camere
• Piscină comună
• Balcon privat
• Grădină privată
• Parcare privată
• Aproape de facilități esențiale, cum ar fi supermarketuri și farmacii
• Aproape de multe baruri și restaurante excelente
• Bază excelentă pentru a descoperi alte zone fantastice din Capul Verde
• Multe facilități sportive excelente, zone de mers pe jos și ciclism în apropiere
• Potențial de închiriere prin Airbnb și Booking.com

Contactați-ne astăzi pentru a cumpăra sau vinde proprietăți în Capul Verde rapid online

Spații

Camere2
Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi60 m²
Balcon
Facilități extras de IA.
Parcare

Sal

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
Vedere la mare